Gezocht: Management Assistent (32 uur)

Foto: Gert van der Hee (Fotowedstrijd Vogels 2019) Foto: Gert van der Hee (Fotowedstrijd Vogels 2019)
  • Nieuws
  • Gezocht: Management Assistent (32 uur)
maandag 2 december 2019

Ben jij een ervaren ondersteuner met pit die onze organisatie komt assisteren zodat wij goed voor de natuur in het Zuid-Hollands Landschap kunnen zorgen? Samen met twee collega’s van het secretariaat ben jij de ‘olie’ in onze organisatie die alles soepel laat verlopen, onze spin in het web. Weet je daarnaast ook van aanpakken, ben je flexibel en klantvriendelijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Foto: Gert van der Hee (Fotowedstrijd Vogels 2019) Foto: Gert van der Hee (Fotowedstrijd Vogels 2019)

Samen met je twee collega’s ben je verantwoordelijk voor de administratieve en secretariële ondersteuning van de organisatie. Denk aan agendabeheer MT-leden, ondersteuning management en afdelingen bij hun werkzaamheden, notuleren van vergaderingen, het verwerken van de vragen uit de info-emailboxen, post en receptiewerk, informatieverstrekking aan vrijwilligers, beschermers en andere belangstellenden. 

Wat vragen wij

  • Ruime ervaring als management ondersteuner 
  • Een relevante opleiding op MBO+ niveau op het gebied van office management/secretarieel of vergelijkbaar 
  • Een teamspeler met pit die helder en goed communiceert 
  • Je bent stressbestendig, stelt je prioriteiten goed, werkt zelfstandig en secuur
  • Je bent je bewust van wie we zijn, waarvoor we staan en hoe we dat samen met anderen kunnen doen, zowel intern als extern. 

Over ons

Stichting Het Zuid-Hollands Landschap beschermt de natuur in de drukste provincie van ons land. Dat doen we door gebieden aan te kopen, in te richten en te beheren. Dankzij de hulp van vele vrijwilligers, ruim 50.000 beschermers en donateurs, bedrijven en fondsen maken we Zuid-Holland steeds een beetje mooier. Zo’n 50 deskundige en enthousiaste medewerkers zetten zich elke dag met veel expertise en passie in voor de natuur. Dat doen ze vanuit ons hoofdkantoor in Delft, maar ook vanuit de drie regio’s waar we dichtbij onze natuurgebieden zijn en makkelijk toegankelijk zijn voor mensen in de buurt.

Over de organisatie

De organisatie bestaat uit de afdelingen T & O (Terreinen en Opstallen), MCF (Marketing, Communicatie en Fondsenwerving), Vrijwilligers/De Groene Motor en Financiën & Bedrijfsvoering. Het secretariaat is onderdeel van de afdeling Financiën & Bedrijfsvoering. Deze afdeling werkt vanuit Delft en bestaat uit een enthousiast en deskundig team van 6 medewerkers die onder leiding van het afdelingshoofd de bedrijfsfuncties Financiën, ICT, Secretariaat/-facilitaire ondersteuning en HRM uitvoeren.

Wat bieden wij

  • Een aanstelling voor 1 jaar parttime (32 uur) met uitzicht op een vast dienstverband. 
  • De functie is ingeschaald in schaal 5 van de CAO Bos en Natuur, ondernemingsdeel De Landschappen, afhankelijk van opleiding en ervaring. 

De procedure

Jouw sollicitatie kun je uiterlijk 31 december a.s. sturen aan Het Zuid-Hollands Landschap t.a.v. Nelleke van Bergen, stafmedewerker HRM, N.vanbergen@zhl.nl. De oriënterende gesprekken vinden in de vorm van speeddates plaats. Vragen over de inhoud van de functie kun je stellen aan Duncan Nuboer, hoofd van de afdeling, te bereiken via 010 272 2 232.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.