Vogelatlas met korting

De Vogelatlas van Nederland toont de veranderingen en laatste stand van zaken omtrent de vogelpopulaties in ons land. Een indrukwekkend naslagwerk met fraaie foto’s, kaartjes en grafieken. Een must have voor iedere vogelliefhebber!

Profiteer en bespaar ruim 15 euro!

Omdat het Zuid-Hollands Landschap hoofdsponsor is van de zwarte stern en de purperreiger, kun je dit nieuwe standaardwerk aanschaffen tegen een gereduceerde prijs. Als Beschermer betaal je slechts 65 euro (inclusief verzendkosten!) in plaats van 75 euro (exclusief verzendkosten).

Deze actie loopt tot 1 juli 2023.

Geef bij de afronding van je bestelling bij Sovon deze kotingscode door: 904-11480

Voor deze kortingsactie geldt maximaal 1 exemplaar per Beschermer. Je kunt natuurlijk wel meerdere uitgaven bestellen tegen de reguliere prijs.

Meer over de Vogelatlas bij Sovon

Telefoon: 024 – 7410 410
Mail: info@sovon.nl

Bestel hier

Zuid-Hollands Landschap

Sneeuwklokjes

Anita Melenboer

Sneeuwklokjes
Zuid-Hollands Landschap

Sneeuwklokjes

Anita Melenboer

Sneeuwklokjes
 • Teken voor een sterke Europese Natuurherstelwet!

  De natuur in Europa en zeker in Nederland staat onder zware druk. De voorgenomen Natuurherstelwet van de Europese Commissie is daarom hard nodig om de achteruitgang van vele soorten planten en dieren en hun leefgebieden…

  Lees verder

  Lees verder
 • Heikikkers voelen zich weer thuis in de Krimpenerwaard

  De kans dat je in de Krimpenerwaard een heikikker tegenkomt, is een stuk groter geworden. In 2009 hebben we acht poelen gegraven in Polder Bilwijk. Deze worden nu volop gebruikt voor het afzetten van eitjes…

  Lees verder

  Lees verder
 • Zuid-Hollands Landschap benoemt nieuwe directeur-bestuurder

  Stichting Het Zuid-Hollands Landschap stelt ervaren manager en bestuurder Jos Bisschops aan als nieuwe directeur-bestuurder. Bisschops volgt Michiel Houtzagers op die na 15 jaar de organisatie verlaat voor een rol bij de provincie Utrecht.

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder