Wandelroute Rhoon met gids – 7,50 euro korting!

Maak je klaar voor een leuke activiteit in het Buijtenland van Rhoon! Niet ver van Rotterdam, bij Boerderij de Buytenhof. Kom wandelen, geniet van de natuur, eet wat lekkers en laat je rondleiden door een ervaren gids. 

Voor vertrek drink je een kop koffie/thee met wat lekkers in de theeschenkerij en maak je kennis met de gids. Daarna start de wandeling. De tocht duurt zo’n 1,5 uur en voert langs verschillende markante plekken op de boerderij.

De gids vertelt je alles over de ontwikkelingen in de polder, over het ontstaan van de boerderij en over boeren met oog voor de natuur. Neem je verrekijker mee en laat je verrassen door de mooiste vergezichten!


Profiteer van je Beschermervoordeel

Als Beschermer kun je deze wandelexcursie boeken met 7,50 euro korting. Je betaalt slechts 10 euro in plaats van 17,50!

Maak gebruik van de kortingscode uit de nieuwsbrief en vul deze in bij stap 4 als je gaat afrekenen. Neem je Beschermerspas mee naar de excursie en laat deze aan de gids zien.


Nog geen Beschermer?

Profiteer van mooie voordelen met de Beschermerspas en steun de natuur bij jou in de buurt.

Meld je hier aan
 • Gezocht: 568 Beschermers

  Voor het eind van het jaar zoeken we 568 mensen die de Zuid-Hollandse natuur willen beschermen. Onze drukke provincie heeft meer natuur nodig. Ga jij de uitdaging met ons aan? Word dan vandaag nog Beschermer.

  Lees verder

  Lees verder
 • Natuurherstel nog steeds even noodzakelijk

  Gisteren heeft de kiezer gesproken waarmee een aardverschuiving in de Nederlandse politiek een feit is. Natuurherstel is vandaag en morgen even noodzakelijk als gisteren. Dertien groene organisaties roepen werk van maakt.

  Lees verder

  Lees verder
 • De mooiste boswandelingen

  Hoor je die bladeren knisperen onder je voeten en ruik je die heerlijke bosgeuren al? Met deze vernieuwde routes kom je vol energie weer thuis. Vraag ze gratis aan voor een prachtige herfstwandeling bij het…

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder