Boek een duinhuisje

Foto: Pauline Joosten Foto: Pauline Joosten

Het hele jaar te reserveren Vanaf nu is het mogelijk om te overnachten in een karakteristiek duinhuisje van het Zuid-Hollands Landschap in Oostvoorne. Het vakantiehuisje is van alle gemakken voorzien en biedt plaats aan maximaal 4 personen. De toepasselijke naam van het huisje is: Duins End.

Het historische duinhuisje met karakteristieke elementen van vóór 1900 ligt in het duingebied van Oostvoorne, aan het einde van een fietspad. Een unieke plek, midden in de natuur.

Ontdek de Duinen van Oostvoorne

Ontdek de omgeving per fiets. Het strand ligt op 1,5 km en het gezellige centrum van Oostvoorne op 3 km. Ga langs bij het bezoekerscentrum Tenellaplas van het Zuid-Hollands Landschap en laat u informeren over de wandelmogelijkheden en de bijzondere natuur. Bent u geïnteresseerd in cultuur, dan mag een bezoek aan vestingstad Brielle met honderden rijksmonumenten niet ontbreken.

Meer weten en reserveren

Als u meer wilt weten over de faciliteiten of benieuwd bent naar de beschikbaarheid van het huisje, lees dan verder bij Buitenleven Vakanties. We wensen u alvast een prachtig verblijf!

Meer informatie

Praktische info

Parkeren

Parkeren kan bij het Duinhuisje.

Honden welkom

Honden zijn in het Duinhuisje niet toegestaan. 

Wandelen

Heerlijk wandelen op het strand of in de duinen. 

Leuk voor kids

Ook aan de kleinste gasten is gedacht: er is een babybad, bed en commode. Daarnaast is het huis voorzien van traphekjes, stopcontactbeveiliging en is een gedeelte van de tuin omheind. En natuurlijk is het ook voor de grotere kinderen hier heerlijk om te spelen.

Fietsen

Volop mooie fietsroutes in de directe omgeving. 

Bijzonderheden

Kom langs bij ons bezoekerscentrum Tenellaplas, we vertellen graag over de wandel- en fietsmogelijkheden en de bijzondere natuur.

Ook interessant

Het hele jaar te reserveren
Vakantiehuisje Langeveld
Vakantiehuis
Noordwijk
Vrijdag 28 t/m zondag 30 januari
Nationale Tuinvogeltelling
Citizen science
In je eigen tuin / op je balkon
Met tips van de boswachter
Lekker lezen over de natuur
Haal buiten naar binnen
Een boek doet je goed