Help mee vanuit uw bedrijf

Wilt u impact maken met uw bedrijf? Door samen met ons natuur te beschermen en te realiseren in de drukste provincie van Nederland draagt u bij aan gezonde leefomstandigheden, meer zuurstof en meer biodiversiteit. Dat is goed voor uw bedrijf en voor Zuid-Holland.

Volgens het Zuid-Hollands Landschap zijn economische activiteit en leefomgeving twee kanten van dezelfde medaille. Natuur heeft een maatschappelijke waarde die in stand wordt gehouden met financiële middelen die worden opgebracht door de industrie en de dienstensector.

Natuur en cultuurgronden zijn kostbaar. Het onderhouden en ontwikkelen ervan kost per jaar ongeveer 1.000 euro per hectare. De natuur levert hiervoor veel diensten terug. Waterzuivering voor onze drinkwatervoorziening bijvoorbeeld, of wateropvang en waterafvoer in natte periodes, instandhouding van biodiversiteit, biomassa en ga zo verder. Denkt u maar eens aan de wilde bijensoorten die ook voor onze gewassenteelt essentieel zijn. En één van de mooiste dingen die de natuur ons levert: ruimte voor ontspanning, recreatie en verwondering…

Bedrijven die samen met het Zuid-Hollands Landschap willen werken aan het behoud en beheer van natuurgebieden in de drukste provincie van Nederland én een van de meest dichtbevolkte gebieden van de wereld, gaan als Groene Partners van het Zuid-Hollands Landschap een prachtige uitdaging aan.

Natuurlijk zorgt het Zuid-Hollands Landschap dat medewerkers van Groene Partners volop de gelegenheid hebben om te genieten, te sporten of te ontspannen in onze gebieden. Exposure van uw bedrijf, heel bijzondere vergaderlocaties… We denken graag mee wat wij voor onze Groene Partners kunnen betekenen. Ieder partnership is een unieke samenwerking.

Wilt u meer informatie? Download dan hier onze flyer.

 • Voor vragen over Bedrijfsdonatie, BedrijfsBeschermers en Groene Vrienden kunt u terecht bij:
  Joke Kurvers

  06 26513108
  j.kurvers@zhl.nl
  __________________________________________________________________
 • Meer weten over Groene Partners? Neem contact op met:
  Bastiaan Bot
  06 82235591
  b.bot@zhl.nl

Word Groene Partner van het Zuid-Holland Landschap!

Natuursponsoring: geen mooier gelegen skybox dan een vogelkijkhut op een duintop. Geen betere veldreclame dan uw naam op de entree van een natuurgebied!

 • Maatschappelijke Verantwoord Ondernemen
 • Samen voor een prettige woon- en werkomgeving
 • Behouden van Natuurlijk Kapitaal
 • Zichtbare lokale betrokkenheid
 • Duurzame exposure

Jos Bisschops Directeur

Samenwerken met bedrijven zit in onze natuur. Natuurlijk zorgt het Zuid-Hollands Landschap dat medewerkers van Groene Partners volop de gelegenheid hebben om te genieten, te sporten of te ontspannen. Exposure van uw bedrijf en heel bijzondere vergaderlocaties. We denken graag mee wat wij voor onze Groene Partners kunnen betekenen. Ieder partnership is een unieke samenwerking.

Jos Bisschops Directeur

 • Ontvang de Beleefkaart 🍂

  Met de Beleefkaart van het Zuid-Hollands Landschap ontdek je de mooiste gebieden. Ideaal om er in de herfst op uit te gaan. Vraag ‘m gratis aan en geniet van de natuur!

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder