Help mee vanuit uw bedrijf

Wilt u impact maken met uw bedrijf? Door samen met ons natuur te beschermen en te realiseren in de drukste provincie van Nederland draagt u bij aan gezonde leefomstandigheden, meer zuurstof en meer biodiversiteit. Dat is goed voor uw bedrijf en voor Zuid-Holland.

Natuurlijk Kapitaal

Het Zuid-Hollands Landschap benadrukt dat economische activiteit en leefomgeving onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Natuur heeft een maatschappelijke waarde die wordt ondersteund door financiële bijdragen uit de industrie en de dienstensector.

Het onderhoud en de ontwikkeling van natuur en cultuurgronden zijn kostbaar, gemiddeld zo’n 1.000 euro per hectare per jaar. De natuur levert hier tal van waardevolle diensten voor terug. Het zuivert ons water, onze lucht en is essentieel voor onze voedselproductie. Bovendien biedt natuur ruimte voor ontspanning, recreatie en verwondering.

Partnership

Bedrijven die met het Zuid-Hollands Landschap willen samenwerken voor het behoud en beheer van natuurgebieden, gaan als Groene Partners een prachtige uitdaging aan.

We zorgen ervoor dat medewerkers van Groene Partners volop kunnen genieten, sporten of ontspannen in onze gebieden. Daarnaast bieden we exposure voor uw bedrijf en bijzondere vergaderlocaties. We denken graag mee over hoe we onze Groene Partners kunnen ondersteunen. Iedere samenwerking is uniek!

Bekijk de speciale flyer

Ontdek hoe uw bedrijf of organisatie kan samenwerken met het Zuid-Hollands Landschap! Download de flyer voor meer informatie en laat u inspireren door onze andere Groene Partners.

Nu Downloaden

Uitzicht over de Tenellaplas - M.C. Berg - Zuid-Hollands Landschap

Natuursponsoring

Geen mooier gelegen skybox dan een vogelkijkhut op een duintop. Geen betere veldreclame dan uw naam op de entree van een natuurgebied!

 • Maatschappelijke Verantwoord Ondernemen (MVO)
 • Samen voor een prettige woon- en werkomgeving
 • Behouden van Natuurlijk Kapitaal
 • Zichtbare lokale betrokkenheid
 • Duurzame exposure

Neem contact op

U kunt met uw onderneming op vele manieren met ons samenwerken aan een groener, gezonder en biodiverser Zuid‑Holland. Neem gerust vrijblijvend contact op.

 

Bastiaan Bot
Relatiebeheerder
b.bot@zhl.nl | 06 8223 5591

Jos Bisschops Directeur
Zuid-Hollands Landschap

Samenwerken met bedrijven zit in onze natuur. Uw medewerkers kunnen natuurlijk volop genieten, sporten en ontspannen in onze gebieden. En ontdek ook onze unieke vergaderlocaties. We denken graag mee over wat we voor onze Groene Partners kunnen betekenen!

Jos Bisschops Directeur
Zuid-Hollands Landschap

 • Red de vlinder

  Het gaat heel slecht met vlinders in Zuid-Holland! En dat heeft ernstige gevolgen. Gelukkig kunnen we de vlinder helpen door meer kruidenrijk grasland te ontwikkelen.

  Lees verder

  Lees verder
 • Zomerwandelingen

  Speciaal voor de zomer hebben we vijf prachtige wandelingen uitgestippeld. Struin door de duinen, geniet van bloemrijke graslanden of kies juist voor een verkwikkende boswandeling.

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder