Over ons

Maak kennis met het Zuid-Hollands Landschap, ons werk voor de natuur en onze deskundige collega's. Je vindt hier ook actuele berichten, jaarverslagen en vacatures. We stellen onszelf graag aan je voor!
Onze 40 medewerkers en ruim 300 vrijwilligers zetten zich het hele jaar in om voor de natuur in Zuid-Holland te zorgen. We leggen graag uit hoe ons werk er uit ziet en door wie we daarbij worden geholpen.
Het aankopen van een nieuw gebied, het restaureren van een molen of het aanleggen van een rolstoelpad. Dankzij onze Beschermers en sponsoren kunnen we dit soort projecten uitvoeren. Bekijk hier waar we ons nu voor inzetten.
De opening van een nieuw gebied, een bijzondere ontdekking of een leuke nieuwe fietsroute. Vind hier al het laatste nieuws over de natuur en onze organisatie.
We informeren u graag over ons werk, de keuzes die we maken en natuurlijk de prachtige gebieden waar we voor mogen zorgen.
Enthousiaste medewerkers met hart voor de natuur. Kom je ons team versterken? Regelmatig hebben we nieuwe vacatures, ook voor leuke vrijwilligersfuncties.
Op zoek naar onze gegevens en voorwaarden? Van KvK-nummer en bankgegevens, en van inkoopvoorwaarden tot de informatie die nodig is voor de Belastingdienst.
Dankzij de bijdrage van de Nationale Postcode Loterij kunnen we belangrijke en bijzondere projecten realiseren. We zijn daar ongelooflijk dankbaar voor.