Het Zuid-Hollands Landschap bestaat 90 jaar!

Op 12 juli 1934 werd onze stichting officieel opgericht. Wat begon als een klein groepje dat zorgen had over het verdwijnen van de lokale natuur, is uitgegroeid tot een professionele organisatie met een brede achterban. Samen doen we wat goed is voor mens en natuur. Om ons jubileum te vieren, hebben we een prachtige video gemaakt. Kijk snel om te zien wat ons inspireert om nog vele jaren door te gaan!

Praktische informatie

 • Kraak de zomerquiz

  Het broedseizoen is voorbij. Waar vliegen onze grutto's heen om te overwinteren? Saoedi-Arabië, Suriname of Senegal? Speel de hele quiz en maak kans op twee vrijkaartjes voor een van onze excursies!

  Lees verder

  Lees verder
 • Dit zijn wij

  We weten niet wat de toekomst brengt, maar we hebben de natuur nodig. Om te ademen, te spelen of tot rust te komen. De natuur is het fundament van ons bestaan en van vele planten…

  Lees verder

  Lees verder
 • Zomerwandelingen

  Speciaal voor de zomer hebben we vijf prachtige wandelingen uitgestippeld. Struin door de duinen, geniet van bloemrijke graslanden of kies juist voor een verkwikkende boswandeling.

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder