Over ons

Het laatste nieuws over de natuur, informatie over ons werk, onze medewerkers, folders, vacatures en natuurlijk ook via welke social media je ons kunt vinden. We stellen onszelf graag aan je voor!
Onze 40 medewerkers en ruim 300 vrijwilligers zetten zich het hele jaar in om voor de natuur in Zuid-Holland te zorgen. We leggen graag uit hoe ons werk er uit ziet en door wie we daarbij worden geholpen.
Op zoek naar onze gegevens en voorwaarden? Van KvK-nummer en bankgegevens, en van inkoopvoorwaarden tot de informatie die nodig is voor de Belastingdienst.
De opening van een nieuw gebied, een bijzondere ontdekking of een leuke nieuwe fietsroute. Vind hier al het laatste nieuws over de natuur en onze organisatie.
Enthousiaste medewerkers met hart voor de natuur. Kom je ons team versterken? Regelmatig hebben we nieuwe vacatures, ook voor leuke vrijwilligersfuncties.
Bijzondere projecten waar we ons met hart en ziel voor inzetten. Allemaal met als doel het landschap nog net wat mooier te maken.
We informeren u graag over ons werk, de keuzes die we maken en natuurlijk de prachtige gebieden waar we voor mogen zorgen. Jaarverslagen, beleidsdocumenten en publieksfolders, ze zijn hier te vinden.
Dankzij de bijdrage van de Nationale Postcode Loterij kunnen we belangrijke en bijzondere projecten realiseren. We zijn daar ongelooflijk dankbaar voor.