Kampeerterrein Duinen van Oostvoorne

Foto: Ingrid Bertens Foto: Ingrid Bertens

Beschikbaar tot eind oktober Kom kamperen in de prachtige Duinen van Oostvoorne. De oudste duinen van Oostvoorne ontstonden al in de middeleeuwen, de jongste valleien bestaan nog maar sinds 1900. Deze geleidelijke groei heeft ervoor gezorgd dat de begroeiing ongelooflijk gevarieerd is. In de vochtige duinvalleien komen zelfs orchideeën voor.

Foto: Ingrid Bertens Foto: Ingrid Bertens

Praktische info

Locatie

Oostvoorne

Kampeerders zijn welkom! (Met wat extra corona-regels)

Kamperen op ons terrein in Oostvoorne is vanaf 29 april 2021 weer mogelijk! Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, neemt ook het Zuid-Hollands Landschap extra voorzorgsmaatregelen. Naast de gebruikelijke kampeerregels gelden de volgende voorwaarden:

  • Om afstand tussen onze kampeerders te kunnen waarborgen, beperken we de capaciteit op het kampeerterrein: we ontvangen maximaal 10 gezelschappen uit één huishouden. 
  • Een huishouden bestaat uit maximaal 4 personen. Als je huishouden uit meer personen bestaat, is verblijf alleen in overleg met de boswachter mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op via 010 - 272 22 22. 
  • Groepen zijn niet toegestaan.

Extra schoonmaak en hygiëne

  • Voor je veiligheid wordt extra schoongemaakt op de camping. Het is ondoenlijk om het sanitair en veelgebruikte plaatsen continu schoon te houden. Daarom zorgen wij voor voldoende hygiënisch schoonmaakmateriaal om zelf sanitair te reinigen voor gebruik.
  • Op meerdere plekken worden hygiënezuilen geplaatst waar je regelmatig je handen kunt desinfecteren.

Om de kosten van deze maatregelen te dekken, vragen wij om extra bijdrage van 5 euro. U kunt via een Tikkie betalen, die in de bevestiging staat van uw reservering.

Ga voordat je gaat kamperen even langs bij het bezoekerscentrum Tenellaplas in Rockanje. Daar krijg je volop informatie over het gebied en tips over de mooiste wandel- en fietsroutes.

Reserveren

Kamperen op een van onze twee kampeerterreinen kan als je Kampeerbeschermer bent. We vragen je minimaal één werkdag van tevoren aan ons te laten weten dat je wilt komen kamperen. Eén telefoontje naar het Zuid-Hollands Landschap is daarvoor voldoende. Ben je nog geen Kampeerbeschermer? Dan kun je je aan melden voor € 45 per jaar. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur via (010) 272 22 22. Meer informatie over kamperen in onze terreinen. 

Als je reserveert, dan ontvang je van ons een code waarmee je toegang hebt tot het sleutelkastje bij het toiletgebouw. Je kunt maximaal 3 aaneengesloten nachten verblijven op ons kampeerterrein.

Praktische info

Parkeren

Neem de N218 Spijkenisse/Brielle/Oostvoorne. In Oostvoorne volgt u de gele bordjes ‘Bezoekerscentrum ZHL’. Op de Duinzoom neemt u de eerste weg rechts (Duinen) en voorbij twee boerderijtjes gaat u opnieuw de eerste weg rechts in. U vindt het kampeer- en parkeerterrein bij de eerste afslag rechts.

Wandelen

Heerlijk wandelen op het strand of in de duinen. 

Openbaar vervoer
Fietsen

Volop mooie fietsroutes in de directe omgeving. 

Bijzonderheden

Kom langs bij ons bezoekerscentrum Tenellaplas, we vertellen graag over de wandel- en fietsmogelijkheden en de bijzondere natuur.

Locatie

Oostvoorne

Ook interessant

Het hele jaar te reserveren
Boek een duinhuisje
Vakantiehuis
Oostvoorne
Het hele jaar te reserveren
Vakantiehuisje Langeveld
Vakantiehuis
Noordwijk
Beschikbaar tot eind oktober
Kampeerterrein Nieuw Leeuwenhorst
Kampeerterrein
Noordwijkerhout