Tijdelijk gesloten: Kampeerterrein Duinen van Oostvoorne

Foto: Ingrid Bertens Foto: Ingrid Bertens
  • De natuur in
  • Tijdelijk gesloten: Kampeerterrein Duinen van Oostvoorne

1 april t/m 31 oktober Kom kamperen in de prachtige Duinen van Oostvoorne. De oudste duinen van Oostvoorne ontstonden al in de middeleeuwen, de jongste valleien bestaan nog maar sinds 1900. Deze geleidelijke groei heeft ervoor gezorgd dat de begroeiing ongelooflijk gevarieerd is. In de vochtige duinvalleien komen zelfs orchideeën voor.

Foto: Ingrid Bertens Foto: Ingrid Bertens

Praktische info

Locatie

Oostvoorne

Extra voorzorgsmaatregelen i.v.m. het coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan neemt ook het Zuid-Hollands Landschap extra voorzorgsmaatregelen. Daarom zijn onze kampeerterreinen gesloten. Je kunt er in 2020 geen gebruik van maken. Hartelijk dank voor je begrip.

Oorspronkelijke tekst

Ga voordat je gaat kamperen even langs bij het bezoekerscentrum Tenellaplas in Rockanje. Daar krijg je volop informatie over het gebied en tips over de mooiste wandel- en fietsroutes.

Reserveren

Kamperen op een van onze twee kampeerterreinen kan als je Kampeerbeschermer bent. We vragen je minimaal één werkdag van tevoren aan ons te laten weten dat je wilt komen kamperen. Eén telefoontje naar het Zuid-Hollands Landschap is daarvoor voldoende. Ben je nog geen Kampeerbeschermer? Dan kun je je aan melden voor € 45 per jaar. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur via (010) 272 22 22. Meer informatie over kamperen in onze terreinen. 

Als je reserveert, dan ontvang je van ons een code waarmee je toegang hebt tot het sleutelkastje bij het toiletgebouw. Je kunt maximaal 3 aaneengesloten nachten verblijven op ons kampeerterrein.

Praktische info

Parkeren

Neem de N218 Spijkenisse/Brielle/Oostvoorne. In Oostvoorne volgt u de gele bordjes ‘Bezoekerscentrum ZHL’. Op de Duinzoom neemt u de eerste weg rechts (Duinen) en voorbij twee boerderijtjes gaat u opnieuw de eerste weg rechts in. U vindt het kampeer- en parkeerterrein bij de eerste afslag rechts.

Wandelen

Heerlijk wandelen op het strand of in de duinen. 

Openbaar vervoer
Fietsen

Volop mooie fietsroutes in de directe omgeving. 

Bijzonderheden

Kom langs bij ons bezoekerscentrum Tenellaplas, we vertellen graag over de wandel- en fietsmogelijkheden en de bijzondere natuur.

Locatie

Oostvoorne

Ook interessant

Het hele jaar te reserveren
Vakantiehuisje Langeveld
Vakantiehuis
Noordwijk
Het hele jaar te reserveren
Boek een duinhuisje
Vakantiehuis
Oostvoorne
Kampeerterrein
Noordwijkerhout