Kampeerterrein Nieuw Leeuwenhorst

Foto: Idde Lammers Foto: Idde Lammers

Beschikbaar tot eind oktober Kom kamperen in de weiden en parkachtige natuur van Nieuw Leeuwenhorst. Nieuw Leeuwenhorst is een indrukwekkend binnenduinlandgoed dat op een oude strandwal ligt. Het bos staat vol imposante eiken en beuken. Op het landgoed komen alleen al zo’n 40 soorten broedvogels voor.

Foto: Idde Lammers Foto: Idde Lammers

Praktische info

Locatie

Gooweg 36, 2211 XX, Noordwijkerhout

Kampeerders zijn welkom! (Met wat extra corona-regels)

Kamperen op Nieuw Leeuwenhorst is vanaf 29 april 2021 weer mogelijk! Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, neemt ook het Zuid-Hollands Landschap extra voorzorgsmaatregelen. Naast de gebruikelijke kampeerregels gelden de volgende voorwaarden:

Maximumaantal kampeerders

  • Om afstand tussen onze kampeerders te kunnen waarborgen, beperken we de capaciteit op het kampeerterrein: we ontvangen maximaal 5 gezelschappen uit één huishouden. 
  • Een huishouden bestaat uit maximaal 4 personen. Als je huishouden uit meer personen bestaat, is verblijf alleen in overleg met de boswachter mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op via 010 - 272 22 22. 
  • Groepen zijn niet toegestaan.

Extra schoonmaak en hygiëne

  • Voor je veiligheid wordt extra schoongemaakt op de camping. Het is ondoenlijk om het sanitair en veelgebruikte plaatsen continu schoon te houden. Daarom zorgen wij voor voldoende hygiënisch schoonmaakmateriaal om zelf sanitair te reinigen voor gebruik.
  • Op meerdere plekken worden hygiënezuilen geplaatst waar je regelmatig je handen kunt desinfecteren.

Om de kosten van deze maatregelen te dekken, vragen wij om extra bijdrage van 5 euro. U kunt via een Tikkie betalen, die in de bevestiging staat van uw reservering.

Reserveren

Kamperen op onze twee kampeerterreinen kan als je Kampeerbeschermer bent. We vragen je minimaal één werkdag van tevoren aan ons te laten weten dat je wilt komen kamperen. Eén telefoontje naar het Zuid-Hollands Landschap is daarvoor voldoende. Ben je nog geen Kampeerbeschermer? Ook dan kun je ons bellen om je aan te melden (voor  € 45 per jaar). Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur via (010) 272 22 22. Meer informatie over kamperen in onze terreinen. 

Praktische info

Parkeren

Volg A44 richting Voorhout, afslag 3 (Lisse, Sassenheim, Noordwijkerhout). Na circa 6 kilometer richting Noordwijkerhout ga je onder de provinciale weg N206 door. Bij de rotonde ga je rechtdoor langs Congrescentrum Nieuw-Leeuwenhorst. Bij de T-splitsing linksaf naar Westeinde. Na 1 kilometer zie je links groene slagbomen. Na het lossen kan de auto geparkeerd worden aan de Gooweg.

Wandelen

De konijnenroute is een prachtige wandelroute van 2,5 kilometer die je kunt lopen door de gele paaltjes te volgen.

Openbaar vervoer

Kijk op 9292.nl voor actuele vertrektijden van de bus. Stap uit bij halte Lange Laan aan de Gooweg. Vanaf daar is het nog ongeveer 10 minuten lopen. 

Vogels kijken

Neem je verrekijker mee! Vanwege de vogels in de voormalige tankgracht en de ijsvogels bij de Spiegelvijver.

Locatie

Gooweg 36, 2211 XX, Noordwijkerhout

Ook interessant

Het hele jaar te reserveren
Vakantiehuisje Langeveld
Vakantiehuis
Noordwijk
Het hele jaar te reserveren
Boek een duinhuisje
Vakantiehuis
Oostvoorne
Beschikbaar tot eind oktober
Kampeerterrein Duinen van Oostvoorne
Kampeerterrein
Oostvoorne