Rendierenspeurtocht Op avontuur in de natuur!

Volg het spoor van de rendieren tijdens een rendierenspeurtocht!

zaterdag 21 december t/m zondag 5 januari Tijdens de kerstvakantie hoef je je geen moment te vervelen! Kom naar ons bezoekerscentrum met je broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje. En volg het spoor van de rendieren tijdens een rendierenspeurtocht!

Volg het spoor van de rendieren tijdens een rendierenspeurtocht!

Praktische info

Locatie

Duinstraat 12, Rockanje

Deze kerstvakantie hoef je niet naar het hoge noorden om rendieren te zien! We hebben namelijk een echte rendierenspeurtocht uitgezet. Speciaal voor alle (rode) speurneuzen. Met de route in de hand en en rendieroren op je hoofd struin je samen met je (groot)ouders door de duinen. Onderweg doe je allerlei belangrijke en gekke opdrachten. En volg je het spoor van de rendieren. Vind je mooie takken, bladeren of andere schatten onderweg? Neem ze dan mee!

Terug in het bezoekerscentrum staat een knutseltafel klaar, waar je met al je gevonden schatten een kunstwerk kunt maken. Je (groot)ouders willen je vast een handje meehelpen. En... wij zorgen bij terugkomst voor wat lekkers voor alle rendieren!

Doe je mee?

Vooraf aanmelden is niet nodig. Loop gewoon binnen bij het bezoekerscentrum. Daar toveren we je om tot een echt rendier, met rode neus natuurlijk. Meedoen kost slechts € 4,50 per kind en de speurtocht is geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

De rendierenspeurtocht wordt georganiseerd door Stichting Het Zuid-Hollands Landschap i.s.m. het IVN, afdeling Voorne Putten Rozenburg.

Praktische info

Parkeren

Parkeren kan bij Bezoekerscentrum Tenellaplas, Duinstraat 12a, 3235NK, Rockanje. Wanneer deze parkeerplaats vol is, kun je ook parkeren op onze parkeerplaats aan de Berkenrijsweg. Vanaf daar is het een kleine wandeling naar het Bezoekerscentrum. Volg de zwarte pijlen.

Honden welkom
Horeca in de buurt

Restaurant de Meidoorn
't Wapen van Marion
Restaurant Aan Zee

Wandelen
Leuk voor kids
Laarzen komen van pas

Je gaat lekker naar buiten dus trek stevige schoenen of laarzen aan.

Locatie

Duinstraat 12, Rockanje

Ook interessant

Avontuurlijk
Oostvoorne
26 t/m 30 augustus
De Leidse Hooitocht 2020
Leuk voor kids
Leiden
Cultuurhistorie
Rhoon