GEANNULEERD: Sint Silvester: avondwandeling door de natuur Duinen van Oostvoorne

  • De natuur in
  • GEANNULEERD: Sint Silvester: avondwandeling door de natuur

woensdag 22 december 19:30 - 21:30 uur Sint Silvester: wie was deze man en wat heeft oudejaarsdag met hem te maken? De Duinen van Oostvoorne vormen deze woensdagavond een prachtig decor voor verhalen over een geheimzinnige man. Ontdek tegelijk dat hoe mooi de natuur is nadat de zon is ondergegaan!

Praktische info

Locatie

Duinstraat 12a, 3235 NK, Rockanje

Kosten

  Normaal Beschermer
Volwassenen € 8,00 € 5,00
Kinderen € 3,00 € 3,00

Inschrijving gesloten

Extra voorzorgsmaatregelen i.v.m. het coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan neemt ook het Zuid-Hollands Landschap extra voorzorgsmaatregelen. Groepsactiviteiten zijn geannuleerd. Daarom zal deze activiteit niet doorgaan.

Als je je hebt aangemeld voor deze activiteit, dan brengen we je ook per mail op de hoogte van deze aanpassing. Hartelijk dank voor je begrip.

Oorspronkelijke tekst

Sint Silvester was paus van 314 tot 335 na Christus. Hij overleed op 31 december 335. Maar verder? Verder hangt er vooral een geheimzinninge sluier om deze man.

Tijdens de avondwandeling leer je Sint Silvester beter kennen door de boeiende verhalen van de gids. De Duinen van Oostvoorne vormen daar een prachtig decor voor, zeker in de avonduren. Verhalen komen tenslotte pas echt tot leven in het donker! De duinen voelen, ruiken en klinken dan ook anders. Ook daar weet onze gids alles van. Laat je (zak)lantaarn dus thuis en laat je verrassen door de natuur. Onderweg staat er een warm drankje klaar op een magische plek. 

Praktische info

Parkeren

De start van de excursie is bij het Bezoekerscentrum Tenellaplas in Rockanje. Daar is ook voldoende parkeergelegenheid. Bij gebruik van navigatie kun je het adres Duinstraat 12a, 3235 NK in Rockanje aanhouden.

Horeca in de buurt

Restaurant de Meidoorn

't Wapen van Marion Oostvoorne

Restaurant Aan Zee

Leuk voor kids
Bijzonderheden

Een decemberavond kan guur zijn, trek dus warme kleren aan stevige schoenen.

Locatie

Duinstraat 12a, 3235 NK, Rockanje

Ook interessant

Leuk voor kinderen vanaf 8 jaar
Rhoon
zondag 26 december
GEANNULEERD: Kerstwandeling
Een frisse neus na al het binnenzitten
Rockanje
Het hele jaar te reserveren
Boek een duinhuisje
Vakantiehuis
Oostvoorne