Adressen en openingstijden

Foto: Ingrid Bertens Foto: Ingrid Bertens
  • Contact
  • Adressen en openingstijden

Waar zijn wij te vinden en wanneer kun je bij ons terecht? Bekijk de gegevens van ons hoofdkantoor in Delft en de drie regiokantoren.

Hoofdkantoor Zuid-Hollands Landschap

Ons hoofdkantoor is gevestigd in het centrum van Delft. In het monumentale pand houden ook Erfgoedhuis Zuid-Holland en De Groene Motor kantoor. Samen werken wij aan een mooie provincie.

Oude Delft 116
2611 CG Delft
Telefoon (010) 272 22 22
E-mail info@zhl.nl 

Wij zijn geopend op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur

Openbaar vervoer

Vanaf het station Delft Centraal is het ongeveer 6 minuten lopen. Steekt u komend vanuit de stationshal eerst het water en dan de Westvest (trambaan) recht over bij de voetgangersstoplichten; u komt dan in de smalle Barbarasteeg. U loopt deze steeg door en komt uit op de Oude Delft. U steekt de brug over en gaat gelijk linksaf, en loopt de straat langs het water van de Oude Delft door tot u bij nummer 116 komt.

Met de auto

Parkeren kan in de Phoenixparkeergarage. Vanaf de parkeergarage loop je richting het centrum in 1 minuut naar de Oude Delft. Neem daarvoor de andere uitgang als die je met de auto nam. Loop richting het grote hek en je belandt vanzelf op de Oude Delft, tegenover ons kantoor.

Onze regiokantoren

Vanuit drie regiokantoren werken onze medewerkers aan de zorg voor natuurgebieden in heel de provincie Zuid-Holland. De regiokantoren zijn uitsluitend op afspraak te bezoeken.