Nationale Postcode Loterij

Sinds 1996 ontvangt LandschappenNL ieder jaar een aanzienlijke bijdrage van de Postcode Loterij. Deze bijdrage wordt evenredig verdeeld over de twaalf provinciale Landschappen en de acht stichtingen Landschapsbeheer. Het Zuid-Hollands Landschap is hier ongelooflijk dankbaar voor. Met dit geld voeren wij belangrijke projecten en beschermen wij de natuur. Hieronder vind je een aantal mooie voorbeelden.
Op donderdag 15 februari 2018 vond het Goed Geld Gala 2018 plaats. De Nationale Postcode Loterij steunt LandschappenNL met 13,5 miljoen euro dit jaar! Dat is fantastisch nieuws voor natuur en landschap in Nederland.
De Wilde Bijenlinie verbindt nieuwe en bestaande leefgebieden voor wilde bijen in heel Nederland. Door de realisatie van de Wilde Bijenlinie helpen we de bij én vergroten we het besef dat de wilde bij onmisbaar is voor het Nederlandse ecosysteem.
Wij zijn blij met de bijdrage van de Nationale Postcode Loterij! Wil je ook meespelen en kans maken op honderdduizenden prijzen? Bekijk de mogelijkheden op de website van de grootste goede-doelen-loterij van Nederland.
De bruggen bij Klein Profijt waren hard aan vervanging toe. Met de bijdrage van de Loterij kan iedereen ook de komende jaren weer veilig het gebied verkennen.
We restaureren onze molen in de Hooge Boezem. Na de restauratie kan de molen weer water opmalen uit de Vlist en in de boezem pompen. Dankzij de bijdrage van de Loterij zijn we weer een stap dichterbij!
Veel ouderen die minder goed ter been zijn komen nooit meer op het strand of in de natuur. Hoe jammer is dat! Met hulp van de Loterij organiseren we speciale stranddagen voor deze mensen.
Dankzij de bijdrage van de Loterij is het mogelijk om te overnachten in een karakteristiek duinhuisje in Oostvoorne. Gasten genieten er van de rust, het comfort en al het moois van de natuur.
Nabij Nieuwenhoorn ligt het prachtige Fort Noorddijk, dit pareltje in het landschap heeft zowel voor de natuur als cultuurhistorisch een grote waarde. Mede dankzij de Loterij konden we hieraan restauratiewerk verrichten.