Hartelijk dank!

Voor het invullen van de enquête en uw betrokkenheid bij het Zuid-Hollands Landschap. Wij gaan aan de slag om alle resultaten te analyseren. De uitkomsten hiervan nemen wij mee in ons nieuwe Meerjarenplan.

Wanneer het Meerjarenplan (2024 – 2029) is uitgewerkt, zullen wij u hierover informeren, zodat u het kunt bekijken, als dat uw belangstelling heeft. Naar verwachting staat deze publicatie in januari op onze site.

Marie-Louise Govers Relatiebeheerder
Zuid-Hollands Landschap

Mocht u naar aanleiding van deze enquête nog vragen hebben, dan kunt u telefonisch contact met mij opnemen. Mijn contactgegevens zijn: 06 – 82 81 51 24 / m.govers@zhl.nl

Marie-Louise Govers Relatiebeheerder
Zuid-Hollands Landschap

 • Gezocht: 568 Beschermers

  Voor het eind van het jaar zoeken we 568 mensen die de Zuid-Hollandse natuur willen beschermen. Onze drukke provincie heeft meer natuur nodig. Ga jij de uitdaging met ons aan? Word dan vandaag nog Beschermer.

  Lees verder

  Lees verder
 • Natuurherstel nog steeds even noodzakelijk

  Gisteren heeft de kiezer gesproken waarmee een aardverschuiving in de Nederlandse politiek een feit is. Natuurherstel is vandaag en morgen even noodzakelijk als gisteren. Dertien groene organisaties roepen werk van maakt.

  Lees verder

  Lees verder
 • De mooiste boswandelingen

  Hoor je die bladeren knisperen onder je voeten en ruik je die heerlijke bosgeuren al? Met deze vernieuwde routes kom je vol energie weer thuis. Vraag ze gratis aan voor een prachtige herfstwandeling bij het…

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder