De herfst komt eraan!

Onze boswachters hebben speciaal voor dit seizoen een grote papieren Beleefkaart samengesteld. Hiermee ontdek je de mooiste bossen en gebieden in Zuid-Holland en krijg je tips om op pad te gaan. Vraag de kaart nu gratis aan, zodat je een heerlijke herfst tegemoet gaat!๐Ÿ‘‡

 

 • Handig overzicht van de mooiste plekjes in onze provincie.
 • De natuurgebieden zijn makkelijk te vinden dankzij de adresgegevens.
 • Op de achterkant vind je allerlei tips voor wandel- en fietsroutes.
 • Exclusief ontwikkeld voor inwoners van Zuid-Holland.

Vul je gegevens in en ontvang de kaart voor de herfstvakantie in huis.

De actie is helaas afgelopen. Er zijn geen Beleefkaarten meer over om aan te vragen.

Maximaal รฉรฉn Beleefkaart per adres. Stichting Het Zuid-Hollands Landschap legt je gegevens vast conform de AVG. Afmelden voor onze emails kan natuurlijk altijd. Privacy statement

20 natuurparels &
40 wandel- en fietstips

Over het Zuid-Hollands Landschap

Onze boswachters en vrijwilligers beschermen zo’n 4700 hectare natuur in heel de provincie. Van polder tot moeras en van duin tot bos. Ook houden we forten, bunkers en eendenkooien in stand.

Via de Beleefkaart ontdek je de mooiste gebieden en leukste uitstapjes in Zuid-Holland. Laat je inspireren door onze boswachters en ontdek hoeveel er te zien en te beleven is in de natuur!

Mirjam Boswachter
Zuid-Hollands Landschap

โ€œ

Met de Beleefkaart ontdek je hoe mooi en veelzijdig onze provincie is. Het staat vol tips om van de herfst te genieten. Bontgekleurde bladeren, paddenstoelen en glinsterende dauwdruppels, dan wil je toch de natuur in?

โ€

Mirjam Boswachter
Zuid-Hollands Landschap

 • Ontvang de Beleefkaart ๐Ÿ‚

  Met de Beleefkaart van het Zuid-Hollands Landschap ontdek je de mooiste gebieden. Ideaal om er in de herfst op uit te gaan. Vraag โ€˜m gratis aan en geniet van deย natuur!

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder