Ga op eendagsvakantie in Zuid-Holland ⛱️😎

Voor mooie vakantieherinneringen hoef je de grens niet over, weten onze boswachters: zij kennen de allermooiste plekken in de Zuid-Hollandse natuur. We bundelden de leukste tips van boswachters Mirjam, Melanie en Rolf in drie mini-vakanties voor de hele familie. Veel plezier in de natuur!

In het kort

 • Boswachters Mirjam, Melanie en Rolf nodigen je uit om drie prachtige gebieden te ontdekken: de Duinen van Oostvoorne, Landgoed Nieuw Leeuwenhorst en het gebied langs de Vlist bij Haastrecht.
 • Bekijk de persoonlijke tips van onze boswachters. Inclusief de beste horeca- en picknickplekken onderweg!
 • De eendagsvakanties zijn ideaal voor op mobiel, maar uitprinten gaat ook prima.

We sturen het pakket gelijk naar je op per mail.
Check eventueel je spam-box.

Stichting Het Zuid-Hollands Landschap legt je gegevens vast conform de AVG. Een telefoonnummer is niet verplicht, maar als je dat invult dan vertellen we je graag hoe je ons kunt helpen om de natuur te beschermen. Afmelden kan natuurlijk altijd.

Privacy statement

Mirjam Boswachter

Lekker genieten van het strand, een spannende speurtocht of een schitterend uitzicht. Met deze eendagsvakanties beleef je het allemaal. Je keert met een knapzak vol verhalen terug naar huis.

Mirjam Boswachter

 • Meer duingraslanden in drukke Randstad 

  Woekerende bramen, vergrassing van de duinen, een veelheid aan struiken: ook in onze gebieden hebben we last van de stikstofdepositie. Projectleider Quincy de Bruijn vertelt welke maatregelen we daartegen treffen in onze duingebieden ten zuiden…

  Lees verder

  Lees verder
 • Meer ademruimte voor mens en natuur

  Door het uitbreiden van woonwijken, wegen en bruggen voelt het alsof we haast geen ademruimte meer hebben. Met uw steun willen we kwetsbare natuur beschermen en ons landschap op een positieve manier ontwikkelen. Helpt u mee?

  Lees verder

  Lees verder
 • Strook vol leven

  Om de schoonheid te snappen van de Elfenbaan, een langgerekt natuurgebied tussen Zoeterwoude en Bodegraven, moet je het verhaal erachter kennen. Of iets heel bijzonders meemaken. Dat laatste gebeurde, toen we op pad gingen met…

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder