Ga op eendagsvakantie in Zuid-Holland ⛱️😎

Voor mooie vakantieherinneringen hoef je de grens niet over, weten onze boswachters: zij kennen de allermooiste plekken in de Zuid-Hollandse natuur. We bundelden de leukste tips van boswachters Mirjam, Melanie en Rolf in drie mini-vakanties voor de hele familie. Veel plezier in de natuur!

In het kort

 • Boswachters Mirjam, Melanie en Rolf nodigen je uit om drie prachtige gebieden te ontdekken: de Duinen van Oostvoorne, Landgoed Nieuw Leeuwenhorst en het gebied langs de Vlist bij Haastrecht.
 • Bekijk de persoonlijke tips van onze boswachters. Inclusief de beste horeca- en picknickplekken onderweg!
 • De eendagsvakanties zijn ideaal voor op mobiel, maar uitprinten gaat ook prima.

We sturen het pakket gelijk naar je op per mail.
Check eventueel je spam-box.

Stichting Het Zuid-Hollands Landschap legt je gegevens vast conform de AVG. Een telefoonnummer is niet verplicht, maar als je dat invult dan vertellen we je graag hoe je ons kunt helpen om de natuur te beschermen. Afmelden kan natuurlijk altijd.

Privacy statement

Mirjam Boswachter

Lekker genieten van het strand, een spannende speurtocht of een schitterend uitzicht. Met deze eendagsvakanties beleef je het allemaal. Je keert met een knapzak vol verhalen terug naar huis.

Mirjam Boswachter

 • Kraak de zomerquiz

  Het broedseizoen is voorbij. Waar vliegen onze grutto's heen om te overwinteren? Saoedi-Arabië, Suriname of Senegal? Speel de hele quiz en maak kans op twee vrijkaartjes voor een van onze excursies!

  Lees verder

  Lees verder
 • Dit zijn wij

  We weten niet wat de toekomst brengt, maar we hebben de natuur nodig. Om te ademen, te spelen of tot rust te komen. De natuur is het fundament van ons bestaan en van vele planten…

  Lees verder

  Lees verder
 • Zomerwandelingen

  Speciaal voor de zomer hebben we vijf prachtige wandelingen uitgestippeld. Struin door de duinen, geniet van bloemrijke graslanden of kies juist voor een verkwikkende boswandeling.

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder