Duin-lab

Het hele jaar door organiseren we vanuit ons bezoekerscentrum Tenellaplas, samen met IVN Voorne Putten, Duin-lab. Duin-lab is speciaal voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar én hun ouders. Ga met het hele gezin met echte natuurkenners mee op onderzoek in de natuur. Duik mee in de poelen bij het bezoekerscentrum en leer wat daar onderwater leeft. Of ga op je knieën en bekijk eens wat er allemaal zoemt, graaft, vliegt en soms kriebelt onder onze voeten. Ga mee strandjutten of braakballen pluizen. Je kan volop vragen stellen en zelf onderzoeken. De datums voor Duin-lab vind je in onze agenda!

Studio Stoks

Locatie

Bezoekerscentrum Tenellaplas, Duinstraat 12a, Rockanje

Beheerder Jessica Poiesz Bezoekerscentrum Tenellaplas

Ook een leuke tip: onze doe-routes! Je gaat vanuit het bezoekerscentrum op pad met een rugzak of ontdekkingstas, waarin allerlei hulpmiddelen zitten om de vragen onderweg op te lossen. Ook leuk voor kinderfeestjes!

Beheerder Jessica Poiesz Bezoekerscentrum Tenellaplas

 • Red de vlinder

  Het gaat heel slecht met vlinders in Zuid-Holland! En dat heeft ernstige gevolgen. Gelukkig kunnen we de vlinder helpen door meer kruidenrijk grasland te ontwikkelen.

  Lees verder

  Lees verder
 • Zomerwandelingen

  Speciaal voor de zomer hebben we vijf prachtige wandelingen uitgestippeld. Struin door de duinen, geniet van bloemrijke graslanden of kies juist voor een verkwikkende boswandeling.

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder