Excursievoorwaarden

Foto: Ingrid Bertens Foto: Ingrid Bertens

Het Zuid-Hollands Landschap neemt je graag mee op pad om te laten zien hoe mooi de natuur in onze provincie is en hoe belangrijk het is dat we deze beschermen. Onze gidsen en boswachters zijn echte kenners van het gebied en kunnen je vaak boeiende verhalen vertellen. Om je deelname aan excursies zo goed mogelijk te laten verlopen, vragen wij je aandacht voor de volgende voorwaarden.

Inschrijven en betalen

Na je online aanmelding ontvang je een bevestiging via de e-mail. In deze email staan bijzonderheden over de activiteit waaraan je wilt deelnemen. Vul daarom altijd een bestaand e-mailadres in en kijk eventueel ook in je spambox.

Eén dag voor de activiteit mailen we een reminder.

Het programma

Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.

Vooraf betalen excursies verplicht

Om deel te kunnen nemen aan een betaalde excursie op onze site, betaal je vooraf via iDEAL. Mocht je niet over de mogelijkheid beschikken om via IDEAL te betalen, dan kun je op werkdagen contact opnemen met het secretariaat, telefoon (010) 272 22 22 tussen 8.30 en 17.00 uur. De medewerkers van het secretariaat voeren je inschrijving dan handmatig in.

In dat geval kun je het bedrag overmaken via een bankoverschrijving op IBAN NL41INGB0662975367 t.n.v. Stichting Het Zuid-Hollands Landschap, te Delft. Graag met vermelding van de betreffende excursie en de datum waarop dit plaatsvindt.

Niet deelgenomen, maar wel betaald?

Als je betaald hebt voor een excursie, maar niet op de gereserveerde datum verschijnt, dan ontvang je het excursiegeld niet retour. Bij uitzondering kun je wel een waardebon ontvangen voor een andere excursie. Heb je een waardebon gekregen, dan kun je zelf een nieuwe boeking doen via www.zhl.nl/natuuragenda.

Annuleren wij de excursie?

Een bui of stevige wind, ook dan gaat de excursie door. Bij onveilige (weers)omstandigheden zullen we de activiteit natuurlijk wel annuleren. In dat geval prikken we een nieuwe datum waar je op in kunt schrijven. Komt je dat niet uit, dan ontvang je van ons een waardebon waarmee je zelf een activiteit naar keuze kunt boeken via www.zhl.nl/natuuragenda. We geven excursiegeld niet retour. 

Naar aanleiding van je inschrijving via onze website kun je door onze stichting worden gebeld of gemaild.

Wij wensen je veel plezier in de natuur van het Zuid-Hollands Landschap!