Fotowedstrijd

Zomer in Zuid-Holland


De natuur is in deze tijd vol kleur. Waar laat jij je door inspireren? Een ree in roodbruin zomerkleed, een zwartkop in het park of een pittige onweersbui op een tropische dag? Tot 30 juni 2022 kun je hier je mooiste zomerfoto’s uploaden. De winnaars ontvangen een afdruk en een eervolle vermelding. Wie weet staat jouw inzending de volgende keer in ons magazine!

Winnaars

De komst van de lente inspireerde veel lezers om eropuit te trekken en de ontluikende natuur vast te leggen. De jury koos voor deze drie winnaars.

Bosanemoon in het Haagse Bos Nel Giorgi
Golfbreker op het Maasvlaktestrand Jim Looise
Kikkerfestijn in eigen tuin Marianne Abel

Foto insturen

* Verplichte velden

Max. file size: 10 MB.
Ben je akkoord met de voorwaarden?*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
 • Zomer in Zuid-Holland

  Zonnebril op, water bij de hand en sportieve stappers aan? Dan ben je klaar voor onze zomerwandelingen! Struin door de duinen, geniet van bloemrijke graslanden of kies voor een verkwikkende boswandeling.

  Lees verder

  Lees verder
 • Beleefkaart van het Zuid-Hollands Landschap

  Met de Beleefkaart van het Zuid-Hollands Landschap ontdek je de mooiste gebieden. Deze grote papieren kaart biedt volop inspiratie voor een dagje uit.

  Lees verder

  Lees verder
 • 6 op de 10 inwoners van Zuid-Holland snakt naar meer natuur

  Uit onderzoek, uitgevoerd door onderzoeksbureau Delta in opdracht van het Zuid-Hollands Landschap, blijkt dat ruim 88% van de inwoners natuur in hun omgeving belangrijk vindt. Van de ondervraagden wil ruim de helft meer natuur in…

  Lees verder

  Lees verder
 • Meer natuur? Het kán!

  Elke hectare groen is van groot belang voor planten, dieren en mensen. Help mee met het leggen van de puzzel voor meer natuur in Zuid-Holland.

  Lees verder

  Lees verder