Fotowedstrijd

Zomer in Zuid-Holland


De natuur is in deze tijd vol kleur. Waar laat jij je door inspireren? Een ree in roodbruin zomerkleed, een zwartkop in het park of een pittige onweersbui op een tropische dag? Tot 4 juli 2022 kun je hier je mooiste zomerfoto’s uploaden. De winnaars ontvangen een afdruk en een eervolle vermelding. Wie weet staat jouw inzending de volgende keer in ons magazine!

Winnaars

De komst van de lente inspireerde veel lezers om eropuit te trekken en de ontluikende natuur vast te leggen. De jury koos voor deze drie winnaars.

Bosanemoon in het Haagse Bos Nel Giorgi
Golfbreker op het Maasvlaktestrand Jim Looise
Kikkerfestijn in eigen tuin Marianne Abel

Deel je mooiste natuurfoto’s

Onze fotowedstrijd (Zomer) is afgelopen, maar je kunt nog altijd mooie foto’s met ons delen!

 • Maaien in de natuur – hoe zit dat?

  Terwijl de meeste Nederlanders van een luie vakantie genieten, is het voor boswachters in regio Veenweiden nu flink aanpoten. De hooibouw is een belangrijke periode voor het beheer van onze graslanden. Maaien is een uitgekiende…

  Lees verder

  Lees verder
 • Gezocht: Fotomodellen

  Lijkt het je leuk model te staan voor foto’s die het Zuid-Hollands Landschap gebruikt voor tijdschrift, email-nieuwsbrieven, website en meer? Dit is je kans! Het kost je een paar uur. Als tegenprestatie ontvang je professionele…

  Lees verder

  Lees verder
 • Zomer in Zuid-Holland

  Zonnebril op, water bij de hand en sportieve stappers aan? Dan ben je klaar voor onze zomerwandelingen! Struin door de duinen, geniet van bloemrijke graslanden of kies voor een verkwikkende boswandeling.

  Lees verder

  Lees verder
 • Gratis magazine

  Vind je het leuk om in Zuid-Holland op pad te gaan? En ben je dol op de natuur? Dan is dit magazine wat voor jou.

  Lees verder

  Lees verder