Kamperen

Het Zuid-Hollands Landschap beheert twee kampeerterreinen die liefhebbers van rust en natuur zeker zullen aanspreken. Weinig luxe – maar wel één worden met de omgeving op kleinschalige kampeerterreinen. Als kampeerder kun je je verblijf goed combineren met mooie wandeltochten en excursies in de buurt. Wij wensen je alvast een fijne vakantie!

Extra voorzorgsmaatregelen i.v.m. het coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan neemt ook het Zuid-Hollands Landschap extra voorzorgsmaatregelen. Daarom zijn onze kampeerterreinen gesloten. Je kunt er dit jaar geen gebruik van maken. Hartelijk dank voor je begrip.

Oorspronkelijke tekst

Voor slechts € 45,- per gezin ben je een jaar lang Kampeerbeschermer van het Zuid-Hollands Landschap en kun je midden in de natuur kamperen op onze twee kampeerterreinen. Je steunt bovendien met je bijdrage de natuur in Zuid-Holland en profiteert daarnaast van vele voordelen:

  • Vier maal per jaar ons tijdschrift vol natuurnieuws en leuke tips
  • Korting op artikelen en op excursies in de natuur
  • En alléén onze Beschermers krijgen toegang tot het park van Buitenplaats Berbice en exclusieve excursies in Landgoed Beresteyn

Meld je bij ons aan als Kampeerbeschermer door het invullen van ons contactformulier.

Reserveren

Er zijn twee kampeerterreinen waar je als Kampeerbeschermer terecht kunt, maar er moet natuurlijk wel voldoende plek zijn. Daarom vragen wij je minimaal één werkdag voor je bezoek aan te kondigen dat je komt kamperen. Eén telefoontje naar het Zuid-Hollands Landschap is daarvoor voldoende. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur via (010) 272 22 22. Door je aanmelding is onze terreinbeheerder op de hoogte van je komst en kun je direct je tent opzetten op een plek naar keuze. 

De terreinen zijn exclusief toegankelijk voor Kampeerbeschermers van 1 april t/m 31 oktober.

Als je reserveert, dan ontvang je van ons een code waarmee je toegang hebt tot het sleutelkastje bij het toiletgebouw. 

Belangrijk: enkele kampeerregels

Om de kampeerterreinen én de omringende natuur te beschermen, hebben we enkele kampeerregels opgesteld. Lees ze even door voor je gaat boeken.