Kamperen

Het Zuid-Hollands Landschap beheert twee kampeerterreinen die liefhebbers van rust en natuur zeker zullen aanspreken. Weinig luxe – maar wel één worden met de omgeving op kleinschalige kampeerterreinen. Als kampeerder kun je je verblijf goed combineren met mooie wandeltochten en excursies in de buurt. Wij wensen je alvast een fijne vakantie!

Voor slechts € 45,- per gezin ben je een jaar lang Kampeerbeschermer van het Zuid-Hollands Landschap en kun je midden in de natuur kamperen op onze twee kampeerterreinen. Je steunt bovendien met je bijdrage de natuur in Zuid-Holland en profiteert daarnaast van vele voordelen:

  • Vier maal per jaar ons tijdschrift vol natuurnieuws en leuke tips
  • Korting op artikelen en op excursies in de natuur
  • En alléén onze Beschermers krijgen toegang tot het park van Buitenplaats Berbice en exclusieve excursies in Landgoed Beresteyn

Meld je bij ons aan als Kampeerbeschermer door het invullen van ons contactformulier.

Reserveren

Er zijn twee kampeerterreinen waar je als Kampeerbeschermer terecht kunt, maar er moet natuurlijk wel voldoende plek zijn. Daarom vragen wij je minimaal één werkdag voor je bezoek aan te kondigen dat je komt kamperen. Eén telefoontje naar het Zuid-Hollands Landschap is daarvoor voldoende. Wij zijn op werkdagen van ma t/m do tussen 09:00 tot 17:00 uur en op vr tussen 9:00 – 16:00 uur bereikbaar via (010) 272 22 22. Door je aanmelding is onze terreinbeheerder op de hoogte van je komst en kun je direct je tent opzetten op een plek naar keuze. 

De terreinen zijn exclusief toegankelijk voor Kampeerbeschermers van 1 april t/m 31 oktober (in 2021 vanaf 29 april ivm corona).

Als je reserveert, dan ontvang je van ons een code waarmee je toegang hebt tot het sleutelkastje bij het toiletgebouw. 

Belangrijk: kampeerregels en coronamaatregelen

Om de kampeerterreinen én de omringende natuur te beschermen, hebben we enkele kampeerregels opgesteld. Lees ze even door voor je gaat boeken.

Om al onze gasten veilig te laten genieten van hun verblijf zijn een aantal extra maatregelen van kracht zolang wij nog met de coronapandemie kampen:

Maximumaantal kampeerders

  • Om afstand tussen onze kampeerders te kunnen waarborgen, beperken we de capaciteit op de kampeerterreinen: In Oostvoorne zijn 10 gezelschappen uit één huishouden welkom, op Nieuw Leeuwenhorst ontvangen we maximaal 5 gezelschappen uit één huishouden.
  • Een huishouden bestaat uit maximaal 4 personen. Als uw huishouden uit meer personen bestaat, is verblijf alleen in overleg met de boswachter mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op via 010- 272 22 22.
  • Groepen zijn niet toegestaan.

Extra schoonmaak en hygiëne

  • Voor uw veiligheid wordt extra schoongemaakt op de camping. Het is ondoenlijk om het sanitair en veelgebruikte plaatsen continu schoon te houden. Daarom zorgen wij voor voldoende hygiënisch schoonmaakmateriaal om zelf sanitair te reinigen voor gebruik.
  • Op meerdere plekken worden hygiënezuilen geplaatst waar u regelmatig uw handen kunt desinfecteren.

Om de kosten van deze maatregelen te dekken, vragen wij een extra bijdrage van €5,- per boeking, te voldoen bij reservering. Dat kan via een Tikkie.