Mijn eenmalige gift – hét alternatief voor de Acceptgiro

Sinds 1 juni van dit jaar is de Acceptgiro verdwenen, maar maakt u zich geen zorgen. Met Mijn eenmalige gift kunt u net zo makkelijk en vertrouwd een donatie aan het Zuid-Hollands Landschap overmaken.

Deze papieren acceptgirokaarten worden binnenkort niet meer verwerkt.

Wat betekent dat voor u als donateur?

Vanaf nu ontvangt u geen Acceptgiro meer van het Zuid-Hollands Landschap, maar Mijn eenmalige gift. Met dit formulier kunt u op 2 manieren uw donatie doen. Bent u gewend om uw betalingen handmatig in te vullen en op te sturen naar uw bank? Dan kunt u dat blijven doen. Het enige verschil met de Acceptgiro is dat u uw ingevulde Mijn eenmalige gift betaling opstuurt naar het goede doel en niet naar uw bank. U kunt hiervoor ook de meegestuurde Antwoordenvelop gebruiken.

Betaalt u liever digitaal? Ook dat is geen probleem met Mijn eenmalige gift. U kunt de betaalinformatie op Mijn eenmalige gift eenvoudig overnemen, zodat u uw gift via internetbankieren overmaakt. Of, nog eenvoudiger: scan de QR-code met uw mobiele telefoon.

De opvolger van de Acceptgiro heet Mijn eenmalige gift

Sinds 1 juni is de Acceptgiro verdwenen. Dit betekent dat alle banken (en dus ook uw bank) na 1 juni geen Acceptgiro’s meer verwerken. We hebben als goede doelen samen gewerkt aan een alternatief. Goede doelen vragen voortaan om een bijdrage voor hun werk via Mijn eenmalige gift. Hiermee kunt u net zo makkelijk en vertrouwd een eenmalige gift aan het goede doel van uw keuze overmaken.

Meer informatie

Marie-Lousie Govers Relatiebeheerder

Heeft u nog vragen over het verdwijnen van de acceptgirokaart en bovenstaande alternatieven? Neem dan contact met mij op. Dat kan via telefoonnummer 06 – 82 81 51 24 of via e-mail m.govers@zhl.nl. Ik help u graag verder!

Marie-Lousie Govers Relatiebeheerder

Goede doelen Nederland

Deze informatie kunt u ook lezen bij de brancheorganisatie voor goede doelen in Nederland, plus een aantal veelgestelde vragen.

Bekijk de speciale site
 • Kraak de zomerquiz

  Het broedseizoen is voorbij. Waar vliegen onze grutto's heen om te overwinteren? Saoedi-Arabië, Suriname of Senegal? Speel de hele quiz en maak kans op twee vrijkaartjes voor een van onze excursies!

  Lees verder

  Lees verder
 • Dit zijn wij

  We weten niet wat de toekomst brengt, maar we hebben de natuur nodig. Om te ademen, te spelen of tot rust te komen. De natuur is het fundament van ons bestaan en van vele planten…

  Lees verder

  Lees verder
 • Zomerwandelingen

  Speciaal voor de zomer hebben we vijf prachtige wandelingen uitgestippeld. Struin door de duinen, geniet van bloemrijke graslanden of kies juist voor een verkwikkende boswandeling.

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder