Voor pers en media

Persberichten

Bent u journalist of werkzaam in de (lokale) media en wilt u op de hoogte blijven van het Zuid-Hollands Landschap? Meld u hieronder dan aan voor onze perslijst of lees de meest recente berichten terug in het archief.

Inschrijven perslijst

U bepaalt zelf in welke regio’s u geïnteresseerd bent en welk type nieuws dat u wilt ontvangen.

Perswoordvoering

Heeft u vragen over één van onze persberichten of een andere actuele kwestie? Neem dan contact op met Kirstin Poot, Afdelingshoofd Marketing, Communicatie & Fondsenwerving bij het Zuid-Hollands Landschap. U kunt haar bereiken via:

Inschrijven perslijst

Wat wilt u ontvangen?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eerder verstuurde persberichten

Ons archief

U kunt het bericht lezen door de link te openen in een nieuw tabblad via de rechtermuisknop of door de link iets langer aan te klikken op uw mobiel.

Over het Zuid-Hollands Landschap

Sinds 1934 zet het Zuid-Hollands Landschap zich in voor de natuur in de drukste provincie van Nederland. We zijn een stichting van en voor natuurliefhebbers. Een club van samenwerkende boswachters, donateurs, vrijwilligers, dagjesmensen, biologen, partners en betrokken inwoners. Samen omarmen we het groen in onze provincie.

 • Kies jij 15 maart voor de natuur? Het Groene Kieskompas helpt je op weg

  De Provinciale Staten-verkiezingen komen eraan. In de afgelopen jaren heeft de provincie een steeds grotere rol gekregen op het gebied van natuur en landschap. Tijdens de verkiezingen op 15 maart bepaal jij hoe het natuur-…

  Lees verder

  Lees verder
 • Stap voor stap werken we aan meer natuur. Ook in 2023!

  Steeds meer mensen beseffen dat we een groene omgeving nodig hebben. Voor onze gezondheid en alle planten en dieren waar de mens mee samenleeft. Helaas is groen in Zuid-Holland niet vanzelfsprekend. Wist je dat er…

  Lees verder

  Lees verder
 • Winterwandelen in Zuid-Holland

  Wil je meer bewegen in 2023? Dat komt goed uit, want onze boswachters hebben vijf prachtige winterwandelingen voor je samengesteld. Zo werk je aan je conditie, terwijl je geniet van de gezonde buitenlucht. Vraag de…

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder