Voor pers en media

Persberichten

Bent u journalist of werkzaam in de (lokale) media en wilt u op de hoogte blijven van het Zuid-Hollands Landschap? Meld u hieronder dan aan voor onze perslijst of lees de meest recente berichten terug in het archief.

Inschrijven perslijst

U bepaalt zelf in welke regio’s u geïnteresseerd bent en welk type nieuws dat u wilt ontvangen.

Perswoordvoering

Heeft u vragen over één van onze persberichten of een andere actuele kwestie? Neem dan contact op met Kirstin Poot, Afdelingshoofd Marketing, Communicatie & Fondsenwerving bij het Zuid-Hollands Landschap. U kunt haar bereiken via:

Inschrijven perslijst

Wat wilt u ontvangen?*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eerder verstuurde persberichten

Ons archief

U kunt het bericht lezen door de link te openen in een nieuw tabblad via de rechtermuisknop of door de link iets langer aan te klikken op uw mobiel.

 • Maaien in de natuur – hoe zit dat?

  Terwijl de meeste Nederlanders van een luie vakantie genieten, is het voor boswachters in regio Veenweiden nu flink aanpoten. De hooibouw is een belangrijke periode voor het beheer van onze graslanden. Maaien is een uitgekiende…

  Lees verder

  Lees verder
 • Gezocht: Fotomodellen

  Lijkt het je leuk model te staan voor foto’s die het Zuid-Hollands Landschap gebruikt voor tijdschrift, email-nieuwsbrieven, website en meer? Dit is je kans! Het kost je een paar uur. Als tegenprestatie ontvang je professionele…

  Lees verder

  Lees verder
 • Zomer in Zuid-Holland

  Zonnebril op, water bij de hand en sportieve stappers aan? Dan ben je klaar voor onze zomerwandelingen! Struin door de duinen, geniet van bloemrijke graslanden of kies voor een verkwikkende boswandeling.

  Lees verder

  Lees verder
 • Gratis magazine

  Vind je het leuk om in Zuid-Holland op pad te gaan? En ben je dol op de natuur? Dan is dit magazine wat voor jou.

  Lees verder

  Lees verder