Beschermer voor het Leven

Als Beschermer voor het Leven steunt u het Zuid-Hollands Landschap eenmalig met een bijdrage van 500 euro of meer. Daarmee heeft u geen omkijken meer naar uw jaarlijkse contributie en kunnen wij rekenen op uw blijvende steun. Uw steun is van grote waarde voor planten en dieren in de provincie. Met een stabiele en brede achterban kunnen wij de belangen van natuur en landschap krachtig vertegenwoordigen.

Voor u kan deze vorm van doneren extra aantrekkelijk zijn, omdat u uw gift kunt aftrekken van de belasting. Ook profiteert u van leuke kortingen en extra’s.

Holland Groen

Meer informatie

Wilt u meer weten over hoe u de natuur in Zuid-Holland structureel kunt helpen beschermen? Neem dan contact op met Marie-Louise Govers, (010) 272 22 22 of info@zhl.nl

Marie-Louise Govers Relatiebeheerder

Onze Beschermers voor het Leven vormen een bijzondere groep van bijna 700 mensen die de Zuid-Hollandse natuur een warm hart toedragen. Als dank voor uw onmisbare steun, ontvangt u net zoveel voordeel als Beschermers, met nog een beetje meer. Wij nodigen u uit voor speciale bijeenkomsten en zorgen ervoor dat u goed geïnformeerd blijft.

Marie-Louise Govers Relatiebeheerder

 • Reactie op coalitieakkoord: Noodzakelijke investeringen in leefomgeving blijven uit

  Vandaag presenteerden de formerende partijen hun coalitieakkoord “Hoop, lef en trots”. Natuurmonumenten en LandschappenNL vinden het zeer zorgwekkend dat het kabinet kiest voor welvaart in plaats van welzijn. Pim van der Feltz, directeur Natuurmonumenten: “Noodzakelijke…

  Lees verder

  Lees verder
 • De Diefdijk volop in de schijnwerpers

  Wat een prachtige uitzending heeft Vroege Vogels gemaakt over de Diefdijk! Een gebied dat het Zuid-Hollands Landschap in beheer heeft. Projectleider Maarten Breedveld en boswachter René Garskamp gingen samen met Menno Bentveld op pad door…

  Lees verder

  Lees verder
 • Red de vlinder

  Het gaat heel slecht met vlinders in Zuid-Holland! En dat heeft ernstige gevolgen. Gelukkig kunnen we de vlinder helpen door meer kruidenrijk grasland te ontwikkelen.

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder