Beschermer voor het Leven

Als Beschermer voor het Leven steunt u het Zuid-Hollands Landschap eenmalig met een bijdrage van 500 euro of meer. Daarmee heeft u geen omkijken meer naar uw jaarlijkse contributie en kunnen wij rekenen op uw blijvende steun. Uw steun is van grote waarde voor planten en dieren in de provincie. Met een stabiele en brede achterban kunnen wij de belangen van natuur en landschap krachtig vertegenwoordigen.

Voor u kan deze vorm van doneren extra aantrekkelijk zijn, omdat u uw gift kunt aftrekken van de belasting. Ook profiteert u van leuke kortingen en extra’s.

Holland Groen

Meer informatie

Wilt u meer weten over hoe u de natuur in Zuid-Holland structureel kunt helpen beschermen? Neem dan contact op met Marie-Louise Govers, (010) 272 22 22 of info@zhl.nl

Marie-Louise Govers Relatiebeheerder

Onze Beschermers voor het Leven vormen een bijzondere groep van bijna 700 mensen die de Zuid-Hollandse natuur een warm hart toedragen. Als dank voor uw onmisbare steun, ontvangt u net zoveel voordeel als Beschermers, met nog een beetje meer. Wij nodigen u uit voor speciale bijeenkomsten en zorgen ervoor dat u goed geïnformeerd blijft.

Marie-Louise Govers Relatiebeheerder

 • Gezocht: 568 Beschermers

  Voor het eind van het jaar zoeken we 568 mensen die de Zuid-Hollandse natuur willen beschermen. Onze drukke provincie heeft meer natuur nodig. Ga jij de uitdaging met ons aan? Word dan vandaag nog Beschermer.

  Lees verder

  Lees verder
 • Natuurherstel nog steeds even noodzakelijk

  Gisteren heeft de kiezer gesproken waarmee een aardverschuiving in de Nederlandse politiek een feit is. Natuurherstel is vandaag en morgen even noodzakelijk als gisteren. Dertien groene organisaties roepen werk van maakt.

  Lees verder

  Lees verder
 • De mooiste boswandelingen

  Hoor je die bladeren knisperen onder je voeten en ruik je die heerlijke bosgeuren al? Met deze vernieuwde routes kom je vol energie weer thuis. Vraag ze gratis aan voor een prachtige herfstwandeling bij het…

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder