Beschermer voor het Leven

Als Beschermer voor het Leven steunt u het Zuid-Hollands Landschap eenmalig met een bijdrage van € 500,- of meer. Daarmee heeft u geen omkijken meer naar uw jaarlijkse contributie en kunnen wij rekenen op uw blijvende steun.

Holland Groen

Helpen de natuur in stand te houden

Uw steun is van grote waarde voor planten en dieren in de provincie. Met een stabiele en brede achterban kunnen wij de belangen van natuur en landschap krachtig vertegenwoordigen. Voor u kan deze vorm van doneren extra aantrekkelijk zijn, omdat u uw gift kunt aftrekken van de belasting. Ook profiteert u van leuke kortingen en extra’s.

Wilt u meer weten over hoe u de natuur in Zuid-Holland structureel kunt helpen beschermen? Neem dan contact op met Alexandra Brinkers, (010) 272 22 22 of info@zhl.nl 

Onze beschermers voor het leven is een bijzondere groep van bijna 700 mensen die de Zuid-Hollandse natuur een extra warm hart toedragen. Als dank voor uw onmisbare steun, ontvangt u net zoveel voordeel als Beschermers, met nog een beetje meer. Wij nodigen u uit voor bijzondere bijeenkomsten en houden u altijd op de hoogte.

Alexandra Relatiebeheerder

Alexandra Relatiebeheerder

 • 6 op de 10 inwoners van Zuid-Holland snakt naar meer natuur

  Uit onderzoek, uitgevoerd door onderzoeksbureau Delta in opdracht van het Zuid-Hollands Landschap, blijkt dat ruim 88% van de inwoners natuur in hun omgeving belangrijk vindt. Van de ondervraagden wil ruim de helft meer natuur in…

  Lees verder

  Lees verder
 • Bezoek de Bunkerdag

  Duik in het verleden en onder de grond bij het Vinetaduin. Normaal zijn deze betonnen kolossen gesloten voor publiek, maar nu zijn ze voor één dag geopend. Een unieke kans!

  Lees verder

  Lees verder
 • Vroege Vogels in de Krimpenerwaard

  Afgelopen weekend stond Vroege Vogels in het teken van de Krimpenerwaard. Een regio die onze beheerders als hun broekzak kennen. Kijk de uitzending nu terug en geniet van alle natuurbeelden.

  Lees verder

  Lees verder
 • Heerlijke lenterondjes

  De lente is een ideale tijd voor een stevige wandeling. Om je op weg te helpen in de natuur, hebben onze boswachters de vijf mooiste lenterondjes op een rij gezet.

  Lees verder

  Lees verder