Beschermer voor het Leven

Als Beschermer voor het Leven steunt u het Zuid-Hollands Landschap eenmalig met een bijdrage van € 500,- of meer. Daarmee heeft u geen omkijken meer naar uw jaarlijkse contributie en kunnen wij rekenen op uw blijvende steun.

Holland Groen

Helpen de natuur in stand te houden

Uw steun is van grote waarde voor planten en dieren in de provincie. Met een stabiele en brede achterban kunnen wij de belangen van natuur en landschap krachtig vertegenwoordigen. Voor u kan deze vorm van doneren extra aantrekkelijk zijn, omdat u uw gift kunt aftrekken van de belasting. Ook profiteert u van leuke kortingen en extra’s.

Wilt u meer weten over hoe u de natuur in Zuid-Holland structureel kunt helpen beschermen? Neem dan contact op met Alexandra Brinkers, (010) 272 22 22 of info@zhl.nl 

Onze Beschermers voor het leven vormen een bijzondere groep van bijna 700 mensen die de Zuid-Hollandse natuur een extra warm hart toedragen. Als dank voor uw onmisbare steun, ontvangt u net zoveel voordeel als Beschermers, met nog een beetje meer. Wij nodigen u uit voor bijzondere bijeenkomsten en houden u altijd op de hoogte.

Alexandra Relatiebeheerder

Alexandra Relatiebeheerder

Zuid-Hollands Landschap

Sneeuwklokjes

Anita Melenboer

Sneeuwklokjes
Zuid-Hollands Landschap

Sneeuwklokjes

Anita Melenboer

Sneeuwklokjes
 • Teken voor een sterke Europese Natuurherstelwet!

  De natuur in Europa en zeker in Nederland staat onder zware druk. De voorgenomen Natuurherstelwet van de Europese Commissie is daarom hard nodig om de achteruitgang van vele soorten planten en dieren en hun leefgebieden…

  Lees verder

  Lees verder
 • Heikikkers voelen zich weer thuis in de Krimpenerwaard

  De kans dat je in de Krimpenerwaard een heikikker tegenkomt, is een stuk groter geworden. In 2009 hebben we acht poelen gegraven in Polder Bilwijk. Deze worden nu volop gebruikt voor het afzetten van eitjes…

  Lees verder

  Lees verder
 • Zuid-Hollands Landschap benoemt nieuwe directeur-bestuurder

  Stichting Het Zuid-Hollands Landschap stelt ervaren manager en bestuurder Jos Bisschops aan als nieuwe directeur-bestuurder. Bisschops volgt Michiel Houtzagers op die na 15 jaar de organisatie verlaat voor een rol bij de provincie Utrecht.

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder