Beschermer voor het Leven

Als Beschermer voor het Leven steunt u het Zuid-Hollands Landschap eenmalig met een bijdrage van € 500,- of meer. Daarmee heeft u geen omkijken meer naar uw jaarlijkse contributie en kunnen wij rekenen op uw blijvende steun.

Holland Groen

Helpen de natuur in stand te houden

Uw steun is van grote waarde voor planten en dieren in de provincie. Met een stabiele en brede achterban kunnen wij de belangen van natuur en landschap krachtig vertegenwoordigen. Voor u kan deze vorm van doneren extra aantrekkelijk zijn, omdat u uw gift kunt aftrekken van de belasting. Ook profiteert u van leuke kortingen en extra’s.

Wilt u meer weten over hoe u de natuur in Zuid-Holland structureel kunt helpen beschermen? Neem dan contact op met Alexandra Brinkers, (010) 272 22 22 of info@zhl.nl 

Onze Beschermers voor het leven vormen een bijzondere groep van bijna 700 mensen die de Zuid-Hollandse natuur een extra warm hart toedragen. Als dank voor uw onmisbare steun, ontvangt u net zoveel voordeel als Beschermers, met nog een beetje meer. Wij nodigen u uit voor bijzondere bijeenkomsten en houden u altijd op de hoogte.

Alexandra Relatiebeheerder

Alexandra Relatiebeheerder

 • Stap voor stap werken we aan meer natuur. Ook in 2023!

  Steeds meer mensen beseffen dat we een groene omgeving nodig hebben. Voor onze gezondheid en alle planten en dieren waar de mens mee samenleeft. Helaas is groen in Zuid-Holland niet vanzelfsprekend. Wist je dat er…

  Lees verder

  Lees verder
 • Winterwandelen in Zuid-Holland

  Wil je meer bewegen in 2023? Dat komt goed uit, want onze boswachters hebben vijf prachtige winterwandelingen voor je samengesteld. Zo werk je aan je conditie, terwijl je geniet van de gezonde buitenlucht. Vraag de…

  Lees verder

  Lees verder
 • Nieuwe natuur onder de rook van Rotterdam

  Mede dankzij de bijzondere steun van onze Beschermers hebben we 15 hectare buitendijks gebied bij Poortugaal kunnen aankopen. Het voormalige Antes-terrein onder de rook van Rotterdam wordt ingericht als natuurgebied.

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder