Vacature: administratief medewerker financiën (24 uur)

Foto: Sijmen Hendriks Foto: Sijmen Hendriks
  • Nieuws
  • Vacature: administratief medewerker financiën (24 uur)
maandag 15 februari 2021

Ben jij een allround administratieve medewerker met ervaring in Exact, projectenadministratie en grootboek, hands on, secuur, klantvriendelijk en flexibel? Dan hebben wij een leuke parttime baan voor je op ons kantoor in Delft.

De reactietermijn voor deze vacature is gesloten.

Wie zijn wij

Stichting Het Zuid-Hollands Landschap (ZHL) beschermt natuur en landschap in Zuid-Holland. Onze boswachters zorgen dagelijks voor het beheer van de natuurgebieden en maken ze toegankelijk voor iedereen. Ook kopen we grond aan om nieuwe natuurgebieden te ontwikkelen. Want natuur is onmisbaar in de drukste provincie van het land. Natuur beschermen doen we met een deskundig en bevlogen team van ± 60 medewerkers, verdeeld over de vier afdelingen Terreinen en Opstallen, Vrijwilligers, Bedrijfsvoering en Marketing, Communicatie en Fondsenwerving (MCF). En natuurlijk samen met honderden vrijwilligers, ca. 45.000 donateurs (Beschermers), diverse bedrijfsvrienden en bezoekers. Wij zijn aan het groeien omdat we de doelen uit ons meerjarenbeleidsplan 2019-2023 willen realiseren en bieden onze medewerkers de mogelijkheid om mee te groeien en zich verder te ontwikkelen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Delft en er zijn drie regiokantoren in Gouderak, Hoek van Holland en Oostvoorne. 

Over het team en de afdeling

Je wordt onderdeel van het financiële team van de afdeling Bedrijfsvoering. Deze afdeling is dienstverlenend aan de organisatie en verstrekt facilitaire diensten op het gebied van financiën, hrm, automatisering en office management, maar ook projectmanagement, ontwikkeling en advies. De afdeling Bedrijfsvoering is in beweging en onderweg naar een vorm die het beste aansluit bij de behoefte van de organisatie. Dat proces vindt het komende half jaar plaats.

Over de functie

Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Delft en samen met je twee collega’s van de financiële administratie ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de organisatie. Je houdt je bezig met de debiteuren- en crediteurenadministratie, hebt ervaring met en ondersteunt bij de projectenadministratie en het grootboek. Verder de contributies en betalingen (inclusief storno’s en incasso’s) van beschermers in de beschermersadministratie en het scannen en boeken van facturen. Je verwerkt de bank- en kasgegevens, je controleert, codeert en boekt inkoopfacturen en maakt verkoopfacturen. Kortom alle voorkomende administratieve werkzaamheden. Je leidinggevende is het afdelingshoofd Bedrijfsvoering. 

Wat wij vragen

  • Je hebt een relevante opleiding op MBO+ niveau, ruime werkervaring als administratieve kracht met o.a. projectenadministratie en grootboek en Exact Synergie en Globe, Sumatra, Scansys en Office 365;
  • Je bent pro-actief en klantvriendelijk, een teamspeler die zelfstandig werkt en secuur en integer is;
  • Je bent stressbestendig en kunt goed prioriteiten stellen.

Wat wij bieden

  • Een aanstelling van 24 uur per week (0,65 fte) voor een jaar met zicht op een vast dienstverband bij goed functioneren en gelijkblijvende economische omstandigheden.
  • De functie is ingeschaald in schaal 5 van de CAO Bos en Natuur, ondernemingsdeel De Landschappen, afhankelijk van opleiding en ervaring.

De reactietermijn voor deze vacature is gesloten.

Solliciteren in tijden van corona betekent dat de gesprekken online worden gehouden. Onze definitieve selectie vindt plaats na een persoonlijk gesprek met het afdelingshoofd bedrijfsvoering in ons kantoor in Delft en binnen de richtlijnen van het RIVM.

Jouw sollicitatie en cv kun je, digitaal en als pdf, uiterlijk 28 februari 2021 sturen aan Het Zuid-Hollands Landschap t.a.v. Nelleke van Bergen, stafmedewerker HRM, N.vanbergen@zhl.nl.  

Vragen over de inhoud van de functie kun je stellen aan het afdelingshoofd Jack Jansen, te bereiken via 06 5061 5957 of Mila Sahdew beleidsmedewerker Financiën via 06 8281 8116.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.