Vacature: Ervaren Regiohoofd gezocht - fulltime (37 uur)

Ben jij ons nieuwe Regiohoofd Eilanden die wil helpen om in de regio Eilanden de gebieden IJsselmonde, Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee te beheren? Hou je van de afwisseling en dynamiek tussen stedelijk gebied, slikken en duingebieden? Dan hebben wij de functie voor jou!

Hoe ziet je dag eruit?

Je wekker gaat en je kunt niet wachten om aan deze leuke maar ook drukke dag te beginnen. Het is bijtijds als je het terrein van de werkschuur in Oostvoorne oploopt. De koffie heeft al geprutteld en met een kop in je hand bespreek je met regiobeheerder wat er voor hem en de boswachters vandaag op de rol staat. Jouw rol staat ook vol. In de ochtend heb je eerst telefonisch overleg met de directeur-bestuurder, dan wacht een lijstje met belletjes die je wilt doen. Onder andere met één van de andere regiohoofden, met iemand van communicatie in Delft en over de vrijwilligers met iemand van De Groene Motor. Begin van de middag spreek je de wethouder op het gemeentehuis van Goeree. Tussen 2 en 4 heb je nog even een blok staan voor het beantwoorden van e-mails en het lezen van projectstukken. Aan het eind van de middag praten jij en de regiobeheerder de waan van de dag nog even door. Je thuisfront zie je later vanavond want je eet nog even in Oostvoorne om daarna aan te schuiven bij een bewonersavond over de plannen het Buijtenland van Rhoon. Zo’n leuke, drukke en uitdagende dag dus. En het mooie is: je geniet ervan omdat het alle uitersten in zich heeft! De standplaats voor deze functie is Oostvoorne.

Wie zijn wij

Wij zijn Stichting Het Zuid-Hollands Landschap (ZHL) en we beschermen en beheren de natuur, landschap en erfgoed in Zuid-Holland. Dat doen we voor én met jou. Voor altijd. Onze boswachters zorgen daarbij dagelijks voor het beheer van natuur, landschap en cultureel erfgoed in onze gebieden, die we toegankelijk maken voor iedereen. Ook kopen we grond aan om nieuwe natuurgebieden te ontwikkelen. Natuur beschermen doen we met een deskundig en bevlogen team van ± 60 medewerkers en natuurlijk samen met honderden vrijwilligers, circa 50.000 donateurs en diverse bedrijfsvrienden. Want natuur is onmisbaar in de drukste provincie van het land! Jouw team bestaat uit boswachters, boa’s en een regiobeheerder. Er wordt gewerkt in drie verschillende regio’s dus je zult ook regelmatig contact hebben met de andere twee regiohoofden. Vanuit het kantoor in Delft word je ondersteund op diverse gebieden zoals HR, communicatie, financiën, ICT en beleid.

Wie zoeken wij en wat neem jij voor ons mee?

We zoeken een ervaren regiohoofd met ervaring op het gebied van management, coachend leidinggeven en opdrachtgeverschap voor projecten binnen de groene wereld. Je hebt kennis van natuur- en landschapsbeheer en een relevante opleiding op HBO niveau op het gebied van Bos- en Natuurbeheer; ecologische kennis is een pré. Je hebt een no-nonsense mentaliteit (Rotterdamse aanpak), bent besluitvaardig, resultaat- en marktgericht, stressbestendig, kunt goed plannen, organiseren en onderhandelen. Je bent een teamspeler die kansen aan elkaar weet te knopen en een verbinder is tussen regio’s en de afdelingen op het centrale kantoor in Delft. Je bent verantwoordelijk voor de financiën van de regio. Je weet het Zuid-Hollands Landschap goed te vertegenwoordigen en vaart een duidelijke koers.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een leuke, afwisselende en uitdagende functie met gezellige collega’s voor 37 uur per week. Deze functie is conform de cao Bos en Natuur, ondernemingsdeel De Landschappen, ingeschaald in schaal 8. Er is sprake van flexibele werktijden waarbij ook incidenteel in weekenden en avonden kan worden gewerkt. Je werkt in bedrijfskleding en krijgt een auto ter beschikking.

Ben je al enthousiast over deze leuke functie, mail dan uiterlijk 31 januari a.s. een korte motivatie en cv naar sollicitaties@zhl.nl, t.a.v. Nelleke van Bergen. Voor vragen kun je contact opnemen met Rianne Schouten, tel. 06 - 8210 3854. We horen graag van je en zetten de koffie alvast voor je klaar!

In dit filmpje blikken we terug op 2019