Vacature: senior administratief medewerker financiën (24 uur)

Foto: Sylvia Zimmerman Foto: Sylvia Zimmerman
  • Nieuws
  • Vacature: senior administratief medewerker financiën (24 uur)
maandag 15 februari 2021

Ben jij een allround administratief medewerker met ruime ervaring met de financiële administratie, salaris- en projectenadministratie en ben je stressbestendig, secuur en flexibel? Dan hebben wij een uitdagende parttime baan voor je op ons kantoor in Delft.

Wie zijn wij

Stichting Het Zuid-Hollands Landschap (ZHL) beschermt natuur en landschap in Zuid-Holland. Onze boswachters zorgen dagelijks voor het beheer van de natuurgebieden en maken ze toegankelijk voor iedereen. Ook kopen we grond aan om nieuwe natuurgebieden te ontwikkelen. Want natuur is onmisbaar in de drukste provincie van het land. Natuur beschermen doen we met een deskundig en bevlogen team van ongeveer 60 medewerkers, verdeeld over de vier afdelingen Terreinen en Opstallen, Vrijwilligers, Bedrijfsvoering en Marketing, Communicatie en Fondsenwerving. En natuurlijk samen met honderden vrijwilligers, circa 45.000 donateurs (Beschermers), diverse bedrijfsvrienden en bezoekers. Wij zijn aan het groeien omdat we de doelen uit ons meerjarenbeleidsplan 2019-2023 willen realiseren en bieden ook onze medewerkers de mogelijkheid om mee te groeien en zich verder te ontwikkelen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Delft en er zijn drie regiokantoren in Gouderak, Hoek van Holland en Oostvoorne.

Over het team en de afdeling

Je wordt onderdeel van het financiële team van de afdeling Bedrijfsvoering. Dit team bestaat momenteel uit twee vaste medewerkers en wordt dit jaar uitgebreid met een nieuwe collega voor 24 uur per week. De afdeling Bedrijfsvoering is dienstverlenend aan de organisatie en verstrekt facilitaire diensten op het gebied van financiën, hrm, automatisering en office management, maar ook projectmanagement, ontwikkeling en advies. De afdeling is in beweging en onderweg naar een vorm die het beste aansluit bij de behoefte van de organisatie. Dat proces is naar verwachting in september dit jaar afgerond.

Over de functie

Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Delft en samen met je collega’s van de financiële administratie ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van projecten en de projectadministratie  Je houdt je samen met een collega bezig met de controle van de financiële administratie, projecten- en salarisadministratie, urenregistratie, jaarrekening en begroting en het informeren van de budgethouders. Je leidinggevende is het afdelingshoofd Bedrijfsvoering.

Wat wij vragen

  • Je hebt een relevante opleiding op MBO+ niveau, zeer ruime werkervaring als administratieve kracht in de eerder genoemde werkzaamheden. Exact Synergy en Globe kennen geen geheimen voor je en ervaring met programma’s op het gebied van urenverantwoording en salarisadministratie is een pré.
  • Je bent stressbestendig, kunt goed prioriteiten stellen, houdt van bruis en kunt goed omgaan met ad hoc werkzaamheden.
  • Je bent pro-actief en klantvriendelijk, een teamspeler die zelfstandig werkt en secuur en integer is.

Wat wij bieden

  • We zoeken naar structurele uitbreiding van het team en beginnen met een tijdelijke aanstelling voor 24 uur/week voor een jaar waarna je zicht hebt op een vast dienstverband bij goed functioneren en gelijkblijvende economische omstandigheden.
  • De functie is ingeschaald in schaal 6 van de CAO Bos en Natuur, ondernemingsdeel De Landschappen, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Solliciteren in tijden van corona betekent dat de gesprekken online worden gehouden. Onze definitieve selectie vindt plaats na een persoonlijk gesprek met het afdelingshoofd Bedrijfsvoering in ons kantoor in Delft en binnen de richtlijnen van het RIVM.

Jouw sollicitatie met motivatie (digitaal en pdf) kun je uiterlijk 21 april 2021 sturen aan Het Zuid-Hollands Landschap t.a.v. Nelleke van Bergen, stafmedewerker HRM, sollicitaties@zhl.nl.

Vragen over de inhoud van de functie kun je stellen aan het afdelingshoofd Jack Jansen, te bereiken via 06 5061 5957 of Mila Sahdew, senior medewerker financiële zaken, via 06 8281 8116.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.