Ja, ik blijf jullie steunen via een automatische afschrijving

Bepaal hieronder welk bedrag u wilt doneren. Daarmee helpt u het Zuid-Hollands Landschap bij het beschermen en behouden van de natuur. Wij maken alles in orde, zodat u geen omkijken meer heeft naar uw donatie. Veel dank voor uw trouwe steun!

Betalen via IDEAL
Betalen via machtiging

Met het versturen van dit formulier geef ik Zuid-Hollands Landschap toestemming om de incasso uit te voeren.

Betalen via creditcard

Uw naam

Uw adresgegevens

Uw contactgegevens

 

Dit nummer kunt u op de Beschermerspas vinden in de brief.

Veelgestelde vragen

Komt een afschrijving een keer niet uit, dan kunt u het bedrag eenvoudig laten terugstorten. Ook beëindiging van de machtiging is telefonisch zo geregeld via (010) 272 22 22.

 • Online bankieren via uw eigen bank.
 • Gebruik uw eigen overschrijvingskaarten.
 • Doneren via deze website.
Meer informatie

Heeft u nog vragen over het verdwijnen van de acceptgirokaart en de alternatieven om te doneren? Neem dan contact met Marie-Louise Govers. U kunt haar telefonisch bereiken via 06 – 82 81 51 24 of mailen via  m.govers@zhl.nl. We helpen u graag verder!

Zuid-Hollands Landschap

Sneeuwklokjes

Anita Melenboer

Sneeuwklokjes
Zuid-Hollands Landschap

Sneeuwklokjes

Anita Melenboer

Sneeuwklokjes
 • Zuid-Hollands Landschap benoemt nieuwe directeur-bestuurder

  Stichting Het Zuid-Hollands Landschap stelt ervaren manager en bestuurder Jos Bisschops aan als nieuwe directeur-bestuurder. Bisschops volgt Michiel Houtzagers op die na 15 jaar de organisatie verlaat voor een rol bij de provincie Utrecht.

  Lees verder

  Lees verder
 • Geef voor de allerkleinsten

  Voorjaar is de tijd van nieuw leven. Maar veilig groot worden is in onze drukke provincie niet vanzelfsprekend. Daarom zetten wij ons deze maanden éxtra in om de overlevingskansen voor volgende generaties natuur te vergroten.…

  Lees verder

  Lees verder
 • Zes tips om een kraamkamer te maken van je eigen tuin

  Ook in je eigen tuin kan je genieten van jong grut in het voorjaar. Kijk de kunst af van onze boswachters en ga aan de slag met onderstaande tips. Zo maak je van je tuin…

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder