Ja, ik blijf jullie steunen via een automatische afschrijving

Bepaal hieronder welk bedrag u wilt doneren. Daarmee helpt u het Zuid-Hollands Landschap bij het beschermen en behouden van de natuur. Wij maken alles in orde, zodat u geen omkijken meer heeft naar uw donatie. Veel dank voor uw trouwe steun!

Betalen via IDEAL
Betalen via machtiging

Met het versturen van dit formulier geef ik Zuid-Hollands Landschap toestemming om de incasso uit te voeren.

Betalen via creditcard

Uw naam

Uw adresgegevens

Uw contactgegevens

 

Dit nummer kunt u op de Beschermerspas vinden in de brief.

Veelgestelde vragen

Komt een afschrijving een keer niet uit, dan kunt u het bedrag eenvoudig laten terugstorten. Ook beëindiging van de machtiging is telefonisch zo geregeld via (010) 272 22 22.

 • Online bankieren via uw eigen bank.
 • Gebruik uw eigen overschrijvingskaarten.
 • Doneren via deze website.
Meer informatie

Heeft u nog vragen over het verdwijnen van de acceptgirokaart en de alternatieven om te doneren? Neem dan contact met Marie-Louise Govers. U kunt haar telefonisch bereiken via 06 – 82 81 51 24 of mailen via  m.govers@zhl.nl. We helpen u graag verder!

 • Nieuwe natuur onder de rook van Rotterdam

  Mede dankzij de bijzondere steun van onze Beschermers hebben we 15 hectare buitendijks gebied bij Poortugaal kunnen aankopen. Het voormalige Antes-terrein onder de rook van Rotterdam wordt ingericht als natuurgebied.

  Lees verder

  Lees verder
 • Primeur: eerste broedende grote zilverreiger in Utrecht

  Dankzij de inzet van drones is in de provincie Utrecht een broedende grote zilverreiger ontdekt. Deze nieuwe techniek is dit jaar voor het eerst ingezet om broedende purperreigers, blauwe reigers en lepelaars te monitoren in…

  Lees verder

  Lees verder
 • Gezocht: 658 Beschermers

  Voor het eind van het jaar zoeken 658 mensen die de Zuid-Hollandse natuur willen beschermen. Onze drukke provincie heeft meer natuur nodig. Ga jij de uitdaging met ons aan? Word dan vandaag nog Beschermer.

  Lees verder

  Lees verder
 • Natuurcompensatie Maasvlakte II niet uitgevoerd: stap naar rechter

  Veertien jaar na de aanleg van de Tweede Maasvlakte is de noodzakelijke en wettelijk verplichte compensatie voor verloren gegane zeenatuur, nog steeds niet gerealiseerd. Dat is in strijd met de verleende vergunning en daarmee komt…

  Lees verder

  Lees verder