Ja, ik blijf jullie steunen via een automatische afschrijving

Bepaal hieronder welk bedrag u wilt doneren. Daarmee helpt u het Zuid-Hollands Landschap bij het beschermen en behouden van de natuur. Wij maken alles in orde, zodat u geen omkijken meer heeft naar uw donatie. Veel dank voor uw trouwe steun!

Betalen via IDEAL
Betalen via machtiging
NL

Met het versturen van dit formulier geef ik Zuid-Hollands Landschap toestemming om de incasso uit te voeren.

Het rekeningnummer begint met NL.
Het bevat de afkorting van je bank.
Het bestaat uit 18 tekens.
Het nummer is bekend bij de bank.
Betalen via card

Uw naam

Uw adresgegevens

Uw contactgegevens

Dit nummer kunt u op de Beschermerspas vinden in de brief.

Veelgestelde vragen

Komt een afschrijving een keer niet uit, dan kunt u het bedrag eenvoudig laten terugstorten. Ook beëindiging van de machtiging is telefonisch zo geregeld via (010) 272 22 22.

 • Online bankieren via uw eigen bank.
 • Gebruik uw eigen overschrijvingskaarten.
 • Doneren via deze website.
Meer informatie

Heeft u nog vragen over het verdwijnen van de acceptgirokaart en de alternatieven om te doneren? Neem dan contact met Marie-Louise Govers. U kunt haar telefonisch bereiken via 06 – 82 81 51 24 of mailen via  m.govers@zhl.nl. We helpen u graag verder!

 • Zomerblad

  Onze boswachters hebben speciaal voor jou de leukste zomertips verzameld. Omdat we 90 jaar bestaan, delen we 90 tips om de natuur te beleven. Vraag ons blad nu gratis aan en maak er een zinderende…

  Lees verder

  Lees verder
 • Red de vlinder

  Het gaat heel slecht met vlinders in Zuid-Holland! En dat heeft ernstige gevolgen. Gelukkig kunnen we de vlinder helpen door meer kruidenrijk grasland te ontwikkelen.

  Lees verder

  Lees verder
 • Zomerwandelingen

  Ook zo’n zin om op pad te gaan? Speciaal voor de zomer hebben we vijf prachtige wandelingen uitgestippeld. Struin door de duinen, geniet van bloemrijke graslanden of kies juist voor een verkwikkende boswandeling.

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder