Ja, ik blijf jullie steunen via een automatische afschrijving

Bepaal hieronder welk bedrag u wilt doneren. Daarmee helpt u het Zuid-Hollands Landschap bij het beschermen en behouden van de natuur. Wij maken alles in orde, zodat u geen omkijken meer heeft naar uw donatie. Veel dank voor uw trouwe steun!

Betalen via IDEAL
Betalen via machtiging

Met het versturen van dit formulier geef ik Zuid-Hollands Landschap toestemming om de incasso uit te voeren.

Betalen via creditcard

Uw naam

Uw adresgegevens

Uw contactgegevens

 

Dit nummer kunt u op de Beschermerspas vinden in de brief.

Veelgestelde vragen

Komt een afschrijving een keer niet uit, dan kunt u het bedrag eenvoudig laten terugstorten. Ook beëindiging van de machtiging is telefonisch zo geregeld via (010) 272 22 22.

 • Online bankieren via uw eigen bank.
 • Gebruik uw eigen overschrijvingskaarten.
 • Doneren via deze website.
Meer informatie

Heeft u nog vragen over het verdwijnen van de acceptgirokaart en de alternatieven om te doneren? Neem dan contact met Marie-Louise Govers. U kunt haar telefonisch bereiken via 06 – 82 81 51 24 of mailen via  m.govers@zhl.nl. We helpen u graag verder!

 • Ontvang de Beleefkaart 🍂

  Met de Beleefkaart van het Zuid-Hollands Landschap ontdek je de mooiste gebieden. Ideaal om er in de herfst op uit te gaan. Vraag ‘m gratis aan en geniet van de natuur!

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder