Bonnenpolder: een unieke kans

Een uitzonderlijk grote aankoop als deze brengt ook een financiële uitdaging met zich mee. We hebben 80% van het benodigde bedrag al weten te financieren. Helpt u mee de resterende 2 miljoen bij elkaar te brengen? Doneer vandaag nog en pak deze kans samen met ons!

Doneer eenmalig

Betalen via IDEAL
Betalen via machtiging
NL

Met het versturen van dit formulier geef ik Zuid-Hollands Landschap toestemming om de incasso uit te voeren.

Het rekeningnummer begint met NL.
Het bevat de afkorting van je bank.
Het bestaat uit 18 tekens.
Het nummer is bekend bij de bank.
Betalen via card

Veelgestelde vragen

Uw donatie wordt gebruikt voor de aankoop en ontwikkeling van de Bonnenpolder, een nieuw natuurgebied van 124 ha in Hoek van Holland. Daarmee neemt de biodiversiteit toe, wat gunstig is voor talloze vogels, bloemen, bijen en vlinders.

We creëren natuurvriendelijke oevers, leggen moerassen aan en verbeteren de waterkwaliteit. Bovendien ligt de polder pal tegen het Staelduinse Bos aan, waardoor we het hele gebied een flinke impuls kunnen geven.

Uw gift maakt het mogelijk om een waardevolle, groene ontsnappingsplek in de drukke Randstad te realiseren.

Deze aankoop biedt een unieke kans om een nieuw natuurgebied te creëren in onze dichtbevolkte provincie. Dit omvangrijke project zet de natuur centraal in een gebied dat lang bedreigd werd door bebouwing.

Het omvormen van agrarisch land naar een natuurreservaat van 124 hectare bevordert de biodiversiteit en vormt een groene corridor tussen het Staelduinse Bos en de Oranjepolder. Dit plan biedt zowel ruimte voor planten en dieren als voor mensen om van de natuur te genieten.

Deze investering waarborgt de toekomst van de Bonnenpolder als natuurgebied, wat een enorme winst betekent voor de lokale gemeenschap en onze leefomgeving.

Wij wisselen graag met u van gedachte hoe u het Zuid-Hollands Landschap kunt steunen bij het versterken van de natuur.

Neem contact op met Bastiaan Bot om uw wensen en ideeën te bespreken. U kunt hem bereiken via 06 – 8223 5591 of b.bot@zhl.nl.

 • Red de vlinder

  Het gaat heel slecht met vlinders in Zuid-Holland! En dat heeft ernstige gevolgen. Gelukkig kunnen we de vlinder helpen door meer kruidenrijk grasland te ontwikkelen.

  Lees verder

  Lees verder
 • Zomerwandelingen

  Speciaal voor de zomer hebben we vijf prachtige wandelingen uitgestippeld. Struin door de duinen, geniet van bloemrijke graslanden of kies juist voor een verkwikkende boswandeling.

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder