Eindejaarsgift

Voor iedere nieuwe hectare hebben we 1200 euro nodig. Helpt u met een extra bijdrage, zodat wij er groene pareltjes van kunnen maken? Daarmee geven we vlinders, wilde bijen en andere soorten meer ruimte om te leven.

Doneer eenmalig

Betalen via IDEAL
Betalen via machtiging

Met het versturen van dit formulier geef ik Zuid-Hollands Landschap toestemming om de incasso uit te voeren.

Betalen via creditcard

Goed om te weten

Uw steun helpt om de aangekochte hectares geschikt te maken voor de natuur. Zo kunnen wij blijven doen wat echt belangrijk is: het beschermen van prachtige natuurgebieden en unieke landschappen in Zuid-Holland.

Welk bedrag u ook doneert, samen zorgen we voor een gezonde leefomgeving voor mens en dier!

Wij denken wij graag met u mee om uw betrokkenheid op maat in te vullen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een veldbezoek om te horen welke uitdagingen er spelen en wat onze ambities zijn.

Als grote gever kunt u rekenen op een vast contactpersoon en maken we samen een plan op maat dat aansluit op uw persoonlijke interesses.

Meer informatie

Jos Bisschops Directeur

Bent u ook zo enthousiast over deze nieuwe hectares? Geef dan wat extra’s om dit te vieren. Een mooie afsluiting van het jaar!

Jos Bisschops Directeur

 • Gezocht: 568 Beschermers

  Voor het eind van het jaar zoeken we 568 mensen die de Zuid-Hollandse natuur willen beschermen. Onze drukke provincie heeft meer natuur nodig. Ga jij de uitdaging met ons aan? Word dan vandaag nog Beschermer.

  Lees verder

  Lees verder
 • Natuurherstel nog steeds even noodzakelijk

  Gisteren heeft de kiezer gesproken waarmee een aardverschuiving in de Nederlandse politiek een feit is. Natuurherstel is vandaag en morgen even noodzakelijk als gisteren. Dertien groene organisaties roepen werk van maakt.

  Lees verder

  Lees verder
 • De mooiste boswandelingen

  Hoor je die bladeren knisperen onder je voeten en ruik je die heerlijke bosgeuren al? Met deze vernieuwde routes kom je vol energie weer thuis. Vraag ze gratis aan voor een prachtige herfstwandeling bij het…

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder