Eindejaarsgift

Dit jaar hebben we 23 hectare grond aangekocht. Een mooi begin, maar om er natuur van te maken moet er veel gebeuren. Helpt u met een extra bijdrage, zodat wij er groene pareltjes van kunnen maken? Daarmee geven we vlinders, wilde bijen en andere soorten meer ruimte om te leven.

Doneer eenmalig

Betalen via IDEAL
Betalen via machtiging
NL

Met het versturen van dit formulier geef ik Zuid-Hollands Landschap toestemming om de incasso uit te voeren.

Het rekeningnummer begint met NL.
Het bevat de afkorting van je bank.
Het bestaat uit 18 tekens.
Het nummer is bekend bij de bank.
Betalen via card

Goed om te weten

Uw steun helpt om de aangekochte hectares geschikt te maken voor de natuur. Zo kunnen wij blijven doen wat echt belangrijk is: het beschermen van prachtige natuurgebieden en unieke landschappen in Zuid-Holland.

Welk bedrag u ook doneert, samen zorgen we voor een gezonde leefomgeving voor mens en dier!

Wij denken wij graag met u mee om uw betrokkenheid op maat in te vullen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een veldbezoek om te horen welke uitdagingen er spelen en wat onze ambities zijn.

Als grote gever kunt u rekenen op een vast contactpersoon en maken we samen een plan op maat dat aansluit op uw persoonlijke interesses.

Meer informatie

Jos Bisschops Directeur

Bent u ook zo enthousiast over deze nieuwe hectares? Geef dan wat extra’s om dit te vieren. Een mooie afsluiting van het jaar!

Jos Bisschops Directeur

 • De Diefdijk volop in de schijnwerpers

  Wat een prachtige uitzending heeft Vroege Vogels gemaakt over de Diefdijk! Een gebied dat het Zuid-Hollands Landschap in beheer heeft. Projectleider Maarten Breedveld en boswachter René Garskamp gingen samen met Menno Bentveld op pad door…

  Lees verder

  Lees verder
 • Zomerblad

  Onze boswachters hebben speciaal voor jou de leukste zomertips verzameld. Omdat we 90 jaar bestaan, delen we 90 tips om de natuur te beleven. Vraag ons blad nu gratis aan en maak er een zinderende…

  Lees verder

  Lees verder
 • Red de vlinder

  Het gaat heel slecht met vlinders in Zuid-Holland! En dat heeft ernstige gevolgen. Gelukkig kunnen we de vlinder helpen door meer kruidenrijk grasland te ontwikkelen.

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder