Blijf op de hoogte

We informeren u graag over de voortgang en de uitwerking van het projectplan met betrekking tot de Bonnenpolder. Vul uw gegevens in om onze periodieke updates per mail te ontvangen.

Uw gegevens

Met het invullen van dit formulier gaat u akkoord met het privacy statement.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Bonnenpolder staat op het punt om te veranderen. Daarmee wordt het er alleen maar mooier en gevarieerder op. De polder blijft open en groen. Maar er gebeurt nog meer. Bekijk de factsheet voor de belangrijkste feiten.

 • Reactie op coalitieakkoord: Noodzakelijke investeringen in leefomgeving blijven uit

  Vandaag presenteerden de formerende partijen hun coalitieakkoord “Hoop, lef en trots”. Natuurmonumenten en LandschappenNL vinden het zeer zorgwekkend dat het kabinet kiest voor welvaart in plaats van welzijn. Pim van der Feltz, directeur Natuurmonumenten: “Noodzakelijke…

  Lees verder

  Lees verder
 • De Diefdijk volop in de schijnwerpers

  Wat een prachtige uitzending heeft Vroege Vogels gemaakt over de Diefdijk! Een gebied dat het Zuid-Hollands Landschap in beheer heeft. Projectleider Maarten Breedveld en boswachter René Garskamp gingen samen met Menno Bentveld op pad door…

  Lees verder

  Lees verder
 • Red de vlinder

  Het gaat heel slecht met vlinders in Zuid-Holland! En dat heeft ernstige gevolgen. Gelukkig kunnen we de vlinder helpen door meer kruidenrijk grasland te ontwikkelen.

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder