Blijf op de hoogte

We informeren u graag over de voortgang en de uitwerking van het projectplan met betrekking tot de Bonnenpolder. Vul uw gegevens in om onze periodieke updates per mail te ontvangen.

Uw gegevens

Met het invullen van dit formulier gaat u akkoord met het privacy statement.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Bonnenpolder staat op het punt om te veranderen. Daarmee wordt het er alleen maar mooier en gevarieerder op. De polder blijft open en groen. Maar er gebeurt nog meer. Bekijk de factsheet voor de belangrijkste feiten.

 • Gezocht: 568 Beschermers

  Voor het eind van het jaar zoeken we 568 mensen die de Zuid-Hollandse natuur willen beschermen. Onze drukke provincie heeft meer natuur nodig. Ga jij de uitdaging met ons aan? Word dan vandaag nog Beschermer.

  Lees verder

  Lees verder
 • Natuurherstel nog steeds even noodzakelijk

  Gisteren heeft de kiezer gesproken waarmee een aardverschuiving in de Nederlandse politiek een feit is. Natuurherstel is vandaag en morgen even noodzakelijk als gisteren. Dertien groene organisaties roepen werk van maakt.

  Lees verder

  Lees verder
 • De mooiste boswandelingen

  Hoor je die bladeren knisperen onder je voeten en ruik je die heerlijke bosgeuren al? Met deze vernieuwde routes kom je vol energie weer thuis. Vraag ze gratis aan voor een prachtige herfstwandeling bij het…

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder