Blijf op de hoogte

We informeren u graag over de voortgang en de uitwerking van het projectplan met betrekking tot de Bonnenpolder. Vul uw gegevens in om onze periodieke updates per mail te ontvangen.

Uw gegevens

Met het invullen van dit formulier gaat u akkoord met het privacy statement.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Bonnenpolder staat op het punt om te veranderen. Daarmee wordt het er alleen maar mooier en gevarieerder op. De polder blijft open en groen. Maar er gebeurt nog meer. Bekijk de factsheet voor de belangrijkste feiten.

 • Nieuwe natuur onder de rook van Rotterdam

  Mede dankzij de bijzondere steun van onze Beschermers hebben we 15 hectare buitendijks gebied bij Poortugaal kunnen aankopen. Het voormalige Antes-terrein onder de rook van Rotterdam wordt ingericht als natuurgebied.

  Lees verder

  Lees verder
 • Primeur: eerste broedende grote zilverreiger in Utrecht

  Dankzij de inzet van drones is in de provincie Utrecht een broedende grote zilverreiger ontdekt. Deze nieuwe techniek is dit jaar voor het eerst ingezet om broedende purperreigers, blauwe reigers en lepelaars te monitoren in…

  Lees verder

  Lees verder
 • Gezocht: 658 Beschermers

  Voor het eind van het jaar zoeken 658 mensen die de Zuid-Hollandse natuur willen beschermen. Onze drukke provincie heeft meer natuur nodig. Ga jij de uitdaging met ons aan? Word dan vandaag nog Beschermer.

  Lees verder

  Lees verder
 • Natuurcompensatie Maasvlakte II niet uitgevoerd: stap naar rechter

  Veertien jaar na de aanleg van de Tweede Maasvlakte is de noodzakelijke en wettelijk verplichte compensatie voor verloren gegane zeenatuur, nog steeds niet gerealiseerd. Dat is in strijd met de verleende vergunning en daarmee komt…

  Lees verder

  Lees verder