Nieuwsbrief Tenellaplas

Wil jij weten wat er allemaal te doen is in en om het bezoekerscentrum? We houden je graag op de hoogte van leuke activiteiten en verrassende nieuwtjes.

Nieuwsbrief Tenelllaplas

Geen titel*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rond ons Bezoekerscentrum gebeurt van alles! Of het nu gaat om een nieuwe tentoonstelling, een speurtocht die we speciaal hebben uitgestippeld voor de vakantie of excursies met de boswachter, we praten je graag bij over het programma en wat er buiten te beleven is!

Jessica Poiesz
Beheerder bezoekerscentrum

Jessica
 • Gezocht: 568 Beschermers

  Voor het eind van het jaar zoeken we 568 mensen die de Zuid-Hollandse natuur willen beschermen. Onze drukke provincie heeft meer natuur nodig. Ga jij de uitdaging met ons aan? Word dan vandaag nog Beschermer.

  Lees verder

  Lees verder
 • Natuurherstel nog steeds even noodzakelijk

  Gisteren heeft de kiezer gesproken waarmee een aardverschuiving in de Nederlandse politiek een feit is. Natuurherstel is vandaag en morgen even noodzakelijk als gisteren. Dertien groene organisaties roepen werk van maakt.

  Lees verder

  Lees verder
 • De mooiste boswandelingen

  Hoor je die bladeren knisperen onder je voeten en ruik je die heerlijke bosgeuren al? Met deze vernieuwde routes kom je vol energie weer thuis. Vraag ze gratis aan voor een prachtige herfstwandeling bij het…

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder