Nieuwsbrief Tenellaplas

Wil jij weten wat er allemaal te doen is in en om het bezoekerscentrum? We houden je graag op de hoogte van leuke activiteiten en verrassende nieuwtjes.

Nieuwsbrief Tenelllaplas

Geen titel*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rond ons Bezoekerscentrum gebeurt van alles! Of het nu gaat om een nieuwe tentoonstelling, een speurtocht die we speciaal hebben uitgestippeld voor de vakantie of excursies met de boswachter, we praten je graag bij over het programma en wat er buiten te beleven is!

Wendy Cieremans
Beheerder bezoekerscentrum

Zuid-Hollands Landschap

Sneeuwklokjes

Anita Melenboer

Sneeuwklokjes
Zuid-Hollands Landschap

Sneeuwklokjes

Anita Melenboer

Sneeuwklokjes
 • Teken voor een sterke Europese Natuurherstelwet!

  De natuur in Europa en zeker in Nederland staat onder zware druk. De voorgenomen Natuurherstelwet van de Europese Commissie is daarom hard nodig om de achteruitgang van vele soorten planten en dieren en hun leefgebieden…

  Lees verder

  Lees verder
 • Heikikkers voelen zich weer thuis in de Krimpenerwaard

  De kans dat je in de Krimpenerwaard een heikikker tegenkomt, is een stuk groter geworden. In 2009 hebben we acht poelen gegraven in Polder Bilwijk. Deze worden nu volop gebruikt voor het afzetten van eitjes…

  Lees verder

  Lees verder
 • Zomerkrant 2023

  Picknicken, genieten van de zonsondergang, een krekelconcert of een heerlijke wandeling? Onze boswachters hebben speciaal voor jou de leukste tips verzameld in de Zomerkrant. Gratis beschikbaar voor iedere natuurliefhebber!

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder