Week van het Landschap

2022

Doen jullie mee?

De provinciale Landschappen laten graag zien hoe mooi en divers de natuur is. Daarom wordt van 15 t/m 30 oktober de Week van het Landschap gevierd in heel Nederland. Twee weken vol routes en activiteiten om de natuur te ontdekken.

Ook in Zuid-Holland is er van alles te beleven. Onze boswachters geven je hieronder allerlei tips om van de herfst een feestje te maken. Trek je jas aan en ga er op uit!

Activiteiten in ‘t hele land

Ook in de andere provincies is er van alles te beleven tijdens de Week van het Landschap. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij het Utrechts Landschap, Landschap Noord-Holland of onze collega’s uit Brabant.

Bekijk het complete aanbod
Zuid-Hollands Landschap

Sneeuwklokjes

Anita Melenboer

Sneeuwklokjes
Zuid-Hollands Landschap

Sneeuwklokjes

Anita Melenboer

Sneeuwklokjes
 • Zuid-Hollands Landschap benoemt nieuwe directeur-bestuurder

  Stichting Het Zuid-Hollands Landschap stelt ervaren manager en bestuurder Jos Bisschops aan als nieuwe directeur-bestuurder. Bisschops volgt Michiel Houtzagers op die na 15 jaar de organisatie verlaat voor een rol bij de provincie Utrecht.

  Lees verder

  Lees verder
 • Geef voor de allerkleinsten

  Voorjaar is de tijd van nieuw leven. Maar veilig groot worden is in onze drukke provincie niet vanzelfsprekend. Daarom zetten wij ons deze maanden éxtra in om de overlevingskansen voor volgende generaties natuur te vergroten.…

  Lees verder

  Lees verder
 • Zes tips om een kraamkamer te maken van je eigen tuin

  Ook in je eigen tuin kan je genieten van jong grut in het voorjaar. Kijk de kunst af van onze boswachters en ga aan de slag met onderstaande tips. Zo maak je van je tuin…

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder