Verandamarkt

Gezellige markt vol natuurproducten

Kom op zaterdag 10 augustus tussen 10.00 – 16.00 uur naar de gezellige, zomerse Verandamarkt bij het bezoekerscentrum Tenellaplas. Het is een markt waarbij de natuur centraal staat en de tijd even stil staat.

Verschillende regionale creatievelingen zijn aanwezig met zelfgemaakte cadeautjes en brocante. De leukste hebbedingetjes voor een zacht prijsje én voor het goede doel. Er zijn diverse activiteiten en
er is van alles te koop: plantjes voor in de tuin, verse producten uit de moestuin en lokaal geproduceerde honing en jam. Kinderen hoeven zich ook niet te vervelen: ze kunnen tekenen, stenen en schelpen schilderen of uilenballen pluizen.

Stap op de fiets en beleef deze gezellige Verandamarkt van 10.00 – 16.00 uur. Tot dan!


Praktische info

Bezoekerscentrum Tenellaplas

Midden in het duingebied van Voorne ligt ons bezoekerscentrum. Een ideaal startpunt om de natuur te verkennen en je uitgebreid door onze vrijwilligers te laten informeren. Je kunt er heerlijk wandelen, fietsen, paardrijden, mountainbiken en genieten van de omgeving.

Meer informatie

Parkeren

Parkeren bij bezoekerscentrum Tenellaplas of kom op de fiets!

Bijzonderheden

Neem contant geld mee voor de leukste hebbedingetjes of een heerlijke wafel!


Locatie

Bezoekerscentrum Tenellaplas, Duinstraat 12A, Rockanje

Praktische Info

 • Reactie op coalitieakkoord: Noodzakelijke investeringen in leefomgeving blijven uit

  Vandaag presenteerden de formerende partijen hun coalitieakkoord “Hoop, lef en trots”. Natuurmonumenten en LandschappenNL vinden het zeer zorgwekkend dat het kabinet kiest voor welvaart in plaats van welzijn. Pim van der Feltz, directeur Natuurmonumenten: “Noodzakelijke…

  Lees verder

  Lees verder
 • De Diefdijk volop in de schijnwerpers

  Wat een prachtige uitzending heeft Vroege Vogels gemaakt over de Diefdijk! Een gebied dat het Zuid-Hollands Landschap in beheer heeft. Projectleider Maarten Breedveld en boswachter René Garskamp gingen samen met Menno Bentveld op pad door…

  Lees verder

  Lees verder
 • Red de vlinder

  Het gaat heel slecht met vlinders in Zuid-Holland! En dat heeft ernstige gevolgen. Gelukkig kunnen we de vlinder helpen door meer kruidenrijk grasland te ontwikkelen.

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder