Verandamarkt

Gezellige markt vol natuurproducten

Kom op zaterdag 10 augustus tussen 10.00 – 16.00 uur naar de gezellige, zomerse Verandamarkt bij het bezoekerscentrum Tenellaplas. Het is een markt waarbij de natuur centraal staat en de tijd even stil staat.

Verschillende regionale creatievelingen zijn aanwezig met zelfgemaakte cadeautjes en brocante. De leukste hebbedingetjes voor een zacht prijsje én voor het goede doel. Er zijn diverse activiteiten en
er is van alles te koop: plantjes voor in de tuin, verse producten uit de moestuin en lokaal geproduceerde honing en jam. Kinderen hoeven zich ook niet te vervelen: ze kunnen tekenen, stenen en schelpen schilderen of uilenballen pluizen.

Stap op de fiets en beleef deze gezellige Verandamarkt van 10.00 – 16.00 uur. Tot dan!


Praktische info

Bezoekerscentrum Tenellaplas

Midden in het duingebied van Voorne ligt ons bezoekerscentrum. Een ideaal startpunt om de natuur te verkennen en je uitgebreid door onze vrijwilligers te laten informeren. Je kunt er heerlijk wandelen, fietsen, paardrijden, mountainbiken en genieten van de omgeving.

Meer informatie

Parkeren

Parkeren bij bezoekerscentrum Tenellaplas of kom op de fiets!

Bijzonderheden

Neem contant geld mee voor de leukste hebbedingetjes of een heerlijke wafel!


Locatie

Bezoekerscentrum Tenellaplas, Duinstraat 12A, Rockanje

Praktische Info

 • Uitbreiding van 15,5 hectare in de Achthovense Uiterwaarden

  In de Achthovense Uiterwaarden, gelegen in de Vijfheerenlanden, hebben we 15,5 hectare aangekocht. Goed voor wilde bijen, vlinders, kamsalamanders en talloze vogelsoorten. Veel dank aan alle Beschermers die dit mogelijk hebben gemaakt!

  Lees verder

  Lees verder
 • Dit zijn onze plannen voor 2024

  Van het herstellen van open duinlandschap tot het bevorderen van bloeiend hooiland en van het in standhouden van een historisch landgoed tot het aankopen en ontwikkelen van nieuwe natuur. Het Zuid-Hollands Landschap is op allerlei…

  Lees verder

  Lees verder
 • Vrijwilligerswerk

  Vind je het leuk om je in de natuur te werken? Of om je op een andere manier voor de natuur en het landschap in te zetten? Word dan vrijwilliger bij het Zuid-Hollands Landschap.

  Lees verder

  Lees verder