Verandamarkt

Gezellige markt vol natuurproducten

Op zaterdag 13 augustus is er een gezellige, zomerse Verandamarkt bij het bezoekerscentrum Tenellaplas. Het is geen gewone markt; het is een markt waarbij de natuur centraal staat en de tijd even heeft stil gestaan!

Stichting Zuidwester is aanwezig met zelfgemaakte cadeautjes en brocante. Zorgboerderij Land-Goed verkoopt leuke plantjes voor in jouw tuin. De leukste hebbedingetjes voor een zacht prijsje én voor het goede doel! Er zijn diverse demonstraties, waaronder Aaf met haar spinnewiel. Schapenwol wordt hier gespind tot draad via het imposante wiel. Kom je kijken?

Koop hier je verse, regionale producten uit de moestuin en neem een potje honing of jam mee van de omgeving. Albert is er ook met zijn insecten delicatesse. Proef je mee?
Voor de kinderen is zeker ook wat te doen. Zij gaan creatief aan de slag met stenen en schelpen schilderen of pluis de braakballen uit.

De zoete geur van verse wafels komt je tegemoet op deze markt. Dat wordt smullen!
Stap op de fiets en beleef deze gezellige Verandamarkt van 10.00 – 16.00 uur. Tot dan!


Praktische info

Bezoekerspunt

Midden in het duingebied van Voorne ligt Bezoekerscentrum Tenellaplas. Een ideaal startpunt om de natuur te verkennen en je uitgebreid door onze vrijwilligers te laten informeren. Je kunt er heerlijk wandelen, fietsen, paardrijden, mountainbiken en genieten van de omgeving.

Meer informatie

Parkeren

Parkeren bij bezoekerscentrum Tenellaplas of kom op de fiets!

Bijzonderheden

Neem contant geld mee voor de leukste hebbedingetjes of een heerlijke wafel!


Locatie

Bezoekerscentrum Tenellaplas, Duinstraat 12A, Rockanje

Praktische Info

 • Maaien in de natuur – hoe zit dat?

  Terwijl de meeste Nederlanders van een luie vakantie genieten, is het voor boswachters in regio Veenweiden nu flink aanpoten. De hooibouw is een belangrijke periode voor het beheer van onze graslanden. Maaien is een uitgekiende…

  Lees verder

  Lees verder
 • Gezocht: Fotomodellen

  Lijkt het je leuk model te staan voor foto’s die het Zuid-Hollands Landschap gebruikt voor tijdschrift, email-nieuwsbrieven, website en meer? Dit is je kans! Het kost je een paar uur. Als tegenprestatie ontvang je professionele…

  Lees verder

  Lees verder
 • Zomer in Zuid-Holland

  Zonnebril op, water bij de hand en sportieve stappers aan? Dan ben je klaar voor onze zomerwandelingen! Struin door de duinen, geniet van bloemrijke graslanden of kies voor een verkwikkende boswandeling.

  Lees verder

  Lees verder
 • Gratis magazine

  Vind je het leuk om in Zuid-Holland op pad te gaan? En ben je dol op de natuur? Dan is dit magazine wat voor jou.

  Lees verder

  Lees verder