Duin-Lab: Strand, zee en zoveel meer!

Op het strand liggen de schatten voor het oprapen. Soms letterlijk langs de vloedlijn, soms verborgen onder de schuimkoppen van de zee. Benieuwd wat je allemaal vindt? Meld je dan aan!

Op het strand kun je eindeloos veel ontdekken. Wist je bijvoorbeeld dat er in de Noordzee haaien zwemmen? En dat je hun lege eieren op het strand kunt vinden? Hoe leven de dieren die ooit in de aangespoelde schelpen woonden? En welke zeezoogdieren leven er nu eigenlijk voor de kust van Oostvoorne? Dit en nog veel meer leer je tijdens deze kindermiddag op het strand.

Ben je tussen de 6 en 12 jaar en nieuwsgierig naar de antwoorden op deze en andere vragen over de zee? Meld je dan aan! Met een beetje geluk zien we misschien nog wel zeehonden…….

Deze middag wordt georganiseerd in samenwerking met het IVN, afdeling Voorne Putten Rozenburg en Stichting Strand in Zicht. 


Boek hier je ticket(s)

za. 8 juni 2024

13:30 – 16:00 uur

Tickets bestellen

Praktische info

Parkeren

We starten en eindigen op het parkeerterrein aan het einde van de Strandweg te Oostvoorne (Strandweg 1, 3233 CW Oostvoorne)

Horeca in de buurt

Restaurant Aan Zee Oostvoorne

Leuk voor kids

Deze middag is niet geschikt voor verjaardagsfeestjes. Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een verjaardagsfeestje? Kies dan voor een van de zes doe routes die we vanaf het bezoekerscentrum hebben uitgezet.

Laarzen

We gaan lekker naar buiten dus trek laarzen of waterdichte schoenen aan!


Locatie

Strandweg 1, 3233 CW, Oostvoorne

Praktische Info

Duin-Lab: Strand, zee en zoveel meer!

Excursie

Tickets bestellen
 • De Diefdijk volop in de schijnwerpers

  Wat een prachtige uitzending heeft Vroege Vogels gemaakt over de Diefdijk! Een gebied dat het Zuid-Hollands Landschap in beheer heeft. Projectleider Maarten Breedveld en boswachter René Garskamp gingen samen met Menno Bentveld op pad door…

  Lees verder

  Lees verder
 • Zomerblad

  Onze boswachters hebben speciaal voor jou de leukste zomertips verzameld. Omdat we 90 jaar bestaan, delen we 90 tips om de natuur te beleven. Vraag ons blad nu gratis aan en maak er een zinderende…

  Lees verder

  Lees verder
 • Red de vlinder

  Het gaat heel slecht met vlinders in Zuid-Holland! En dat heeft ernstige gevolgen. Gelukkig kunnen we de vlinder helpen door meer kruidenrijk grasland te ontwikkelen.

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder