Zoeken naar paddenstoelen op Landgoed Mildenburg

Op zoek naar paddenstoelen! Voor wie meer wil ontdekken over soorten, vormen, eigenschappen en leefwijze van die vreemde groeisels.

Het vinden van een mooie of bijzondere paddenstoel is steeds weer een verrassing, ook al staat dit bos er soms vol mee. Sommige hebben opvallende kleuren of geuren, anderen hebben de gekste vormen. Over veel soorten bestaan leuke weetjes. Wist je bijvoorbeeld dat deze schimmels een heel ondergronds netwerk hebben? En ze nauw samenwerken met bomen? En waar komen heksenkringen eigenlijk vandaan?

Trek stevige schoenen aan en ga mee op ontdekkingstocht door het bos van landgoed Mildenburg.Boek hier je ticket(s)


Praktische info

Parkeren

We verzamelen bij de ingang van het landgoed Mildenburg aan de Hoflaan in Oostvoorne. Daar is ook voldoende parkeergelegenheid. Bij gebruik van navigatie kun je Hoflaan 13, Oostvoorne aanhouden.

Openbaar vervoer

Plan de reis naar Bushalte De Ruy, Oostvoornemet 9292.nl. Vanaf de bushalte is het nog 5 minuten lopen.

Bijzonderheden

Neem een handspiegeltje mee om onder de hoedjes van paddenstoelen te gluren!

Excursievoorwaarden

Als je tickets reserveert, dan ga je akkoord met onze excursievoorwaarden.


Locatie

Hoflaan 13, 3233 AN, Oostvoorne

Praktische Info

Zoeken naar paddenstoelen op Landgoed Mildenburg

Excursie

Tickets bestellen
 • Gezocht: 568 Beschermers

  Voor het eind van het jaar zoeken we 568 mensen die de Zuid-Hollandse natuur willen beschermen. Onze drukke provincie heeft meer natuur nodig. Ga jij de uitdaging met ons aan? Word dan vandaag nog Beschermer.

  Lees verder

  Lees verder
 • Natuurherstel nog steeds even noodzakelijk

  Gisteren heeft de kiezer gesproken waarmee een aardverschuiving in de Nederlandse politiek een feit is. Natuurherstel is vandaag en morgen even noodzakelijk als gisteren. Dertien groene organisaties roepen werk van maakt.

  Lees verder

  Lees verder
 • De mooiste boswandelingen

  Hoor je die bladeren knisperen onder je voeten en ruik je die heerlijke bosgeuren al? Met deze vernieuwde routes kom je vol energie weer thuis. Vraag ze gratis aan voor een prachtige herfstwandeling bij het…

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder