Kom naar de Duinendag! Oostvoorne

zondag 17 september 12:00 - 16:30 uur Tijdens de Duinendag is er rond ons bezoekerscentrum Tenellaplas van alles te doen en te beleven. Van vogels spotten tot waterbeestjes vangen en van braakballen pluizen tot het proeven van honing. Een leuk uitje voor het hele gezin!

Praktische info

Locatie

Berkenrijsweg, 3233 KH, Oostvoorne

Kosten

  Normaal Beschermer
Volwassenen € 0,00 € 0,00
Kinderen € 5,00 € 2,50

Inschrijving gesloten

Wat ga jij als eerste doen op de Duinendag?

  • Vogels spotten met een verrekijker of telescoop
  • Insecten bekijken door een loep
  • Geblinddoekt de natuur beleven
  • Waterdiertjes vangen en ze daarna bestuderen
  • Leren overleven in de natuur
  • Honing proeven
  • Braakballen pluizen van uilen
  • Je eigen broodjes bakken

Verder vertelt een imker je alles over de bloemetjes en honingbijen. Je kunt de schaapsherder het hemd van het lijf vragen over de schapen die grazen in de Duinen van Oostvoorne. Heb je dan inmiddels trek gekregen? Dan ga je toch lekker picknicken? Er is genoeg lekkers te koop. Duinzilt vertelt over het telen van biologische groenten én je proeft er de heerlijkste hapjes bereid door de Kokerij Oostvoorne!

Een middag plezier met de activiteitenkaart

Voor deelname aan de activiteiten, koop je een activiteitenkaart voor slechts 5 euro. Bestel jouw activiteitenkaart vooraf en je hebt gegarandeerd een leuke middag. Beschermers van het Zuid-Hollands Landschap, leden IVN, houders van een Rotterdampas en een Op Voorne Putten-pas krijgen ook nog eens 50% korting en betalen geen 5 euro, maar 2,50 euro voor de activiteitenkaart. Hiervoor voer je bij aanmelding onder 'Beschermersnummer' de kortingscode in.

Wie organiseert het?

De Duinendag wordt georganiseerd door het Zuid-Hollands Landschap in samenwerking met Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid (IVN).

Praktische info

Parkeren

Parkeren kan op het parkeerterrein Heveringen aan de Berkenrijsweg in Oostvoorne. Het parkeerterrein bevindt zich net voor de splitsing met Berkenrijspad en Grenspad.

Wandelen

Je kunt de Duinendag natuurlijk prima combineren met een mooie wandeling in de Duinen van Oostvoorne of na afloop lekker uitwaaien aan het strand!

Activiteitenkaart

Meld je aan via onze site en jouw activiteitenkaart ligt klaar bij de kassa op 17 september. Alleen als je wilt deelnemen aan de activiteiten langs de route, bestel je een activiteitenkaart.

Locatie

Berkenrijsweg, 3233 KH, Oostvoorne

Ook interessant

Leuk voor kinderen
Oostvoorne
Toevoegen aan favorieten Verwijder uit favorieten
Leuk voor kinderen
Rockanje
Toevoegen aan favorieten Verwijder uit favorieten
Leuk voor kinderen
Oostvoorne
Toevoegen aan favorieten Verwijder uit favorieten