Ontvang €1000 subsidie voor jouw groene project!

Heb jij een goed idee om het Zuid-Hollandse landschap nog mooier te maken? Of om de natuur beter bestand te maken tegen klimaatverandering? Kijk dan of je een financiële bijdrage kunt ontvangen om jouw project uit te voeren. Via de Groene Pluspuntenregeling zijn er vouchers beschikbaar van 250, 500 en 1000 euro. Zo krijgt jouw idee een vliegende start. Een aantrekkelijke regeling voor buurtinitiatieven, scholen en vrijwilligersgroepen!

De voucher kan gebruikt worden voor projecten die bijdragen aan het realiseren van meer openbaar groen, bijvoorbeeld: knotwilgen, laanbomen, boerenheggen, bloemrijke weides, waterpoelen of fruitboomgaarden. Maar ook voor projecten die zorgen voor meer biodiversiteit, meer bescherming van flora en fauna en/of meer kennis en onderzoek die leiden tot betere bescherming.

De regeling loopt van 1 mei 2023 tot en met 30 april 2024, zolang het totale budget nog niet vergeven is.

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden naar deze regeling en wat de precieze voorwaarden zijn? Op de site van De Groene Motor kun je er alles over lezen en je aanvraag indienen.

Bekijk de speciale site

Leonie van der Geest Programmamedewerker
DGM

Heb je vragen of wil je advies? Neem gerust contact op met De Groene Motor. Je kunt me telefonisch bereiken via 06 – 1314 2511 of mail naar info@degroenemotorzh.nl. Ik denk graag mee over de financiering van jouw groene project!

Leonie van der Geest Programmamedewerker
DGM

Een initiatief van

  • Vlinderquiz

    Wat weet jij van vlinders? Speel de quiz en test jezelf in 10 veelzijdige vlindervragen.

    Lees verder

    Lees verder
  • Win een vlinderpakket

    Maak nu kans op het Vlinder Gelukspakket, ter waarde van 300 euro. Het pakket bestaat uit een vlinderkast, verrekijker, veldgids, zaadbommetjes en meer!

    Lees verder

    Lees verder
  • Heerlijke Lenterondjes

    Zingende vogels, frisgroene blaadjes en fleurige bloemen. De lente is een heerlijke periode om de natuur op te zoeken. Met deze vijf lenterondjes kun je er nu volop van genieten. Vraag de routes gratis aan…

    Lees verder

    Lees verder
  • Red de vlinder

    Het gaat heel slecht met vlinders in Zuid-Holland! En dat heeft ernstige gevolgen. Gelukkig kunnen we de vlinder helpen door meer kruidenrijk grasland te ontwikkelen.

    Lees verder

    Lees verder