Ontvang €1000 subsidie voor jouw groene project!

Heb jij een goed idee om het Zuid-Hollandse landschap nog mooier te maken? Of om de natuur beter bestand te maken tegen klimaatverandering? Kijk dan of je een financiële bijdrage kunt ontvangen om jouw project uit te voeren. Via de Groene Pluspuntenregeling zijn er vouchers beschikbaar van 250, 500 en 1000 euro. Zo krijgt jouw idee een vliegende start. Een aantrekkelijke regeling voor buurtinitiatieven, scholen en vrijwilligersgroepen!

De voucher kan gebruikt worden voor projecten die bijdragen aan het realiseren van meer openbaar groen, bijvoorbeeld: knotwilgen, laanbomen, boerenheggen, bloemrijke weides, waterpoelen of fruitboomgaarden. Maar ook voor projecten die zorgen voor meer biodiversiteit, meer bescherming van flora en fauna en/of meer kennis en onderzoek die leiden tot betere bescherming.

De regeling loopt van 1 mei 2023 tot en met 30 april 2024, zolang het totale budget nog niet vergeven is.

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden naar deze regeling en wat de precieze voorwaarden zijn? Op de site van De Groene Motor kun je er alles over lezen en je aanvraag indienen.

Bekijk de speciale site

Leonie van der Geest Programmamedewerker
DGM

Heb je vragen of wil je advies? Neem gerust contact op met De Groene Motor. Je kunt me telefonisch bereiken via 06 – 1314 2511 of mail naar info@degroenemotorzh.nl. Ik denk graag mee over de financiering van jouw groene project!

Leonie van der Geest Programmamedewerker
DGM

Een initiatief van

 • Kraak de zomerquiz

  Het broedseizoen is voorbij. Waar vliegen onze grutto's heen om te overwinteren? Saoedi-Arabië, Suriname of Senegal? Speel de hele quiz en maak kans op twee vrijkaartjes voor een van onze excursies!

  Lees verder

  Lees verder
 • Dit zijn wij

  We weten niet wat de toekomst brengt, maar we hebben de natuur nodig. Om te ademen, te spelen of tot rust te komen. De natuur is het fundament van ons bestaan en van vele planten…

  Lees verder

  Lees verder
 • Zomerwandelingen

  Speciaal voor de zomer hebben we vijf prachtige wandelingen uitgestippeld. Struin door de duinen, geniet van bloemrijke graslanden of kies juist voor een verkwikkende boswandeling.

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder