Gezocht: Enthousiaste jongeren voor natuurklussen

Een bijenburcht bouwen, Tiny Forests (minibosjes) onderhouden, groente oogsten en bomen zagen; Tijdens de Nature Impact Days op 26 t/m 28 augustus kunnen jongeren in Zuid-Holland een weekend lang op verschillende locaties klussen doen om kennis te maken met natuur en groen vrijwilligerswerk.

Via de Nature Impact Days maken jongeren van 18 – 35 jaar op een laagdrempelige manier kennis met natuur en groen vrijwilligerswerk. Het event wordt georganiseerd voor en door jongeren. Samen met lokale organisaties hebben ze een aantal inspirerende klussen uitgezocht. Door mee te doen aan de Nature Impact Days help je de natuur in de buurt een handje, ontmoet je andere jongeren, en leer je iets over de natuur.

Over de organisatie

Nature Impact Days is een gezamenlijk initiatief van het Zuid-Hollands Landschap, IVN Natuureducatie en de Groene Motor en wordt medegefinancierd door de Provincie Zuid-Holland en Fonds 1818.

Aanmelden

Bekijk hier welke klussen er bij jou in de buurt zijn en schrijf je in. Het aantal deelnemers per locatie is beperkt, dus geef je snel op!

Meer informatie
  • Kraak de zomerquiz

    Het broedseizoen is voorbij. Waar vliegen onze grutto's heen om te overwinteren? Saoedi-Arabië, Suriname of Senegal? Speel de hele quiz en maak kans op twee vrijkaartjes voor een van onze excursies!

    Lees verder

    Lees verder
  • Dit zijn wij

    We weten niet wat de toekomst brengt, maar we hebben de natuur nodig. Om te ademen, te spelen of tot rust te komen. De natuur is het fundament van ons bestaan en van vele planten…

    Lees verder

    Lees verder
  • Zomerwandelingen

    Speciaal voor de zomer hebben we vijf prachtige wandelingen uitgestippeld. Struin door de duinen, geniet van bloemrijke graslanden of kies juist voor een verkwikkende boswandeling.

    Lees verder

    Lees verder
  • Vacatures

    Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

    Lees verder

    Lees verder