Vossenpad Wandelen 9 km

FotoL Ingrid Bertens Foto: Ingrid Bertens

Een tweetal boeren in de polders van Rhoon hebben een deel van hun land geschikt gemaakt voor een bijzondere wandeling. De wandeling voert langs Klein Profijt, langs de Golfbaan, over Het Hoge Veld en door de Carnisse Grienden. Kortom nu al kunt u van het bijzondere Natuurschoon van Polder en Griend genieten. Deze route is met toestemming van de Vereniging Carnisse Grienden overgenomen.

FotoL Ingrid Bertens Foto: Ingrid Bertens

Praktische info

Locatie

Schenkeldijk, Rhoon

Meer weten over deze route? Download de volledige beschrijving via de download-knop. We wensen je alvast veel plezier!

Met dank aan Ton van Kan voor het ingestuurde clipje

Praktische info

Parkeren

Parkeren is mogelijk aan het einde van de Schenkeldijk, Rhoon. Of Veerweg, Rhoon. Of, bij Vereniging Carnisse Grienden,Goudenregen 4,3161 CL Rhoon. 

9 km

De route is 9 km lang.

Locatie

Schenkeldijk, Rhoon

2 beoordelingen

Tineke

Prachtige route. Één en al natuur. Over het algemeen duidelijk omschreven. Naambordje Truus Visserpad niet kunnen vinden. Daar was het even "zoeken" welk pad we moesten nemen. Aan het eind gaat het fietspad langs de Zegenpoldersedijk over in 2 fietspaden. Hier was niet duidelijk aangegeven of je het linker of rechter pad moest aan houden. Blijf hier links aan houden.

Lianne

Mooie route, de natuur is mooi en het stuk over een soort bruggetje langs het water is heel leuk gedaan. De laatste helft door de polder/weiland was wel een beetje saai.

Vond je dit een leuke route?

Op je inzending is ons privacystatement van toepassing.

Ook interessant

Wandelen 8 km
Berkenwoude (Hoek van de weg)
3 beoordelingen
Doe-route kinderen
Rockanje
1 beoordeling
Wandelroute 16 km
Poortugaal
4 beoordelingen