Exclusieve toegang tot Buitenplaats Berbice

In Voorschoten kun je genieten van een historische buitenplaats uit de 17e eeuw. Berbice bestaat uit een hoofdhuis, een hoofdhuis, portierswoning, oranjerie, rozentuin,fruitmuren en een prachtig park, ontworpen door J.D. Zocher. Je kunt een kort ommetje maken langs deze hoogtepunten.


Profiteer van je Beschermervoordeel

Wie Beschermer is van het Zuid-Hollands Landschap mag gratis een kijkje nemen op deze fraaie buitenplaats, tussen zonsopgang en zonsondergang.

Stichting tot Behoud van Cultuurhistorische Buitenplaatsen heeft deze buitenplaats exclusief opengesteld voor Beschermers, omdat onze boswachters advies geven over het beheer van Berbice.


Nog geen Beschermer?

Profiteer van mooie voordelen met de Beschermerspas en steun de natuur bij jou in de buurt.

Meld je hier aan
 • Reactie op coalitieakkoord: Noodzakelijke investeringen in leefomgeving blijven uit

  Vandaag presenteerden de formerende partijen hun coalitieakkoord “Hoop, lef en trots”. Natuurmonumenten en LandschappenNL vinden het zeer zorgwekkend dat het kabinet kiest voor welvaart in plaats van welzijn. Pim van der Feltz, directeur Natuurmonumenten: “Noodzakelijke…

  Lees verder

  Lees verder
 • De Diefdijk volop in de schijnwerpers

  Wat een prachtige uitzending heeft Vroege Vogels gemaakt over de Diefdijk! Een gebied dat het Zuid-Hollands Landschap in beheer heeft. Projectleider Maarten Breedveld en boswachter René Garskamp gingen samen met Menno Bentveld op pad door…

  Lees verder

  Lees verder
 • Red de vlinder

  Het gaat heel slecht met vlinders in Zuid-Holland! En dat heeft ernstige gevolgen. Gelukkig kunnen we de vlinder helpen door meer kruidenrijk grasland te ontwikkelen.

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder