Theetuin onder de pannen

Met wat lekkers bijkomen van een actieve wandeling of fietstocht in het Groene Hart? Dan ben je bij Theetuin onder de pannen op de juiste plek. Deze theetuin bevindt zich langs de dijk tussen Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek, pal naast Eendenkooi Bakkerswaal.

Profiteer van dit voordeel

Beschermers van het Zuid-Hollands Landschap krijgen op vertoon van hun Beschermerspas bij een bezoek aan de Theetuin onder de Pannen in Lekkerkerk 20% korting op een Plattelandslunch of Pannenkoeken. 

Bekijk de site

Nog geen Beschermer?

Profiteer van mooie voordelen met de Beschermerspas en steun de natuur bij jou in de buurt.

Meld je hier aan
 • Gezocht: 568 Beschermers

  Voor het eind van het jaar zoeken we 568 mensen die de Zuid-Hollandse natuur willen beschermen. Onze drukke provincie heeft meer natuur nodig. Ga jij de uitdaging met ons aan? Word dan vandaag nog Beschermer.

  Lees verder

  Lees verder
 • Natuurherstel nog steeds even noodzakelijk

  Gisteren heeft de kiezer gesproken waarmee een aardverschuiving in de Nederlandse politiek een feit is. Natuurherstel is vandaag en morgen even noodzakelijk als gisteren. Dertien groene organisaties roepen werk van maakt.

  Lees verder

  Lees verder
 • De mooiste boswandelingen

  Hoor je die bladeren knisperen onder je voeten en ruik je die heerlijke bosgeuren al? Met deze vernieuwde routes kom je vol energie weer thuis. Vraag ze gratis aan voor een prachtige herfstwandeling bij het…

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder