Theetuin onder de pannen

Met wat lekkers bijkomen van een actieve wandeling of fietstocht in het Groene Hart? Dan ben je bij ‘Theetuin onder de pannen’ op de juiste plek. Deze theetuin bevindt zich langs de dijk tussen Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek, pal naast Eendenkooi Bakkerswaal.

Profiteer van dit voordeel

Beschermers van het Zuid-Hollands Landschap krijgen op vertoon van hun Beschermerspas bij een bezoek aan de Theetuin onder de Pannen in Lekkerkerk 20% korting op een Plattelandslunch of Pannenkoeken. 

Bekijk de site
 • Zomer in Zuid-Holland

  Zonnebril op, water bij de hand en sportieve stappers aan? Dan ben je klaar voor onze zomerwandelingen! Struin door de duinen, geniet van bloemrijke graslanden of kies voor een verkwikkende boswandeling.

  Lees verder

  Lees verder
 • Beleefkaart van het Zuid-Hollands Landschap

  Met de Beleefkaart van het Zuid-Hollands Landschap ontdek je de mooiste gebieden. Deze grote papieren kaart biedt volop inspiratie voor een dagje uit.

  Lees verder

  Lees verder
 • 6 op de 10 inwoners van Zuid-Holland snakt naar meer natuur

  Uit onderzoek, uitgevoerd door onderzoeksbureau Delta in opdracht van het Zuid-Hollands Landschap, blijkt dat ruim 88% van de inwoners natuur in hun omgeving belangrijk vindt. Van de ondervraagden wil ruim de helft meer natuur in…

  Lees verder

  Lees verder
 • Meer natuur? Het kán!

  Elke hectare groen is van groot belang voor planten, dieren en mensen. Help mee met het leggen van de puzzel voor meer natuur in Zuid-Holland.

  Lees verder

  Lees verder