Theetuin onder de pannen

Met wat lekkers bijkomen van een actieve wandeling of fietstocht in het Groene Hart? Dan ben je bij Theetuin onder de pannen op de juiste plek. Deze theetuin bevindt zich langs de dijk tussen Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek, pal naast Eendenkooi Bakkerswaal.

Profiteer van dit voordeel

Beschermers van het Zuid-Hollands Landschap krijgen op vertoon van hun Beschermerspas bij een bezoek aan de Theetuin onder de Pannen in Lekkerkerk 20% korting op een Plattelandslunch of Pannenkoeken. 

Bekijk de site

Nog geen Beschermer?

Profiteer van mooie voordelen met de Beschermerspas en steun de natuur bij jou in de buurt.

Meld je hier aan
 • De Diefdijk volop in de schijnwerpers

  Wat een prachtige uitzending heeft Vroege Vogels gemaakt over de Diefdijk! Een gebied dat het Zuid-Hollands Landschap in beheer heeft. Projectleider Maarten Breedveld en boswachter René Garskamp gingen samen met Menno Bentveld op pad door…

  Lees verder

  Lees verder
 • Zomerblad

  Onze boswachters hebben speciaal voor jou de leukste zomertips verzameld. Omdat we 90 jaar bestaan, delen we 90 tips om de natuur te beleven. Vraag ons blad nu gratis aan en maak er een zinderende…

  Lees verder

  Lees verder
 • Red de vlinder

  Het gaat heel slecht met vlinders in Zuid-Holland! En dat heeft ernstige gevolgen. Gelukkig kunnen we de vlinder helpen door meer kruidenrijk grasland te ontwikkelen.

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder