Voordelen voor Beschermers

Als Beschermer van het Zuid-Hollands Landschap hebben we leuke kortingen en extra's voor je dankzij onze sponsoren. Vergeet niet om je Beschermerspas te laten zien of je Beschermersnummer door te geven om van deze voordelen te profiteren.
In dit unieke boek word je op reis genomen langs de Nederlandse kust. Je leert van alles over planten en dieren, van de grootste grazers tot de kleinste paddenstoeltjes. Als je nu een boek reserveert, dan betaal je geen 34,50 maar slechts 25 euro.
't Vogelhoff is een prachtig stuk natuur aan de rand van Leiden, waar je er echt even uit kunt zijn. Fotograaf Desiree Kersten heeft in dit nieuwe boek vastgelegd hoe mooi het gebied is geworden. Beschermers kunnen het boek met 5 euro korting bestellen.
Op vertoon van je Beschermerpas krijgt je als donateur van het Zuid-Hollands Landschap 10% korting op alle aankopen in de winkel van Antilope Outdoor in Alblasserdam.
Ben je met een groep (6 -15 personen) en wil je eens lekker toeren in de Krimpenerwaard? Als Beschermer profiteer je van 20 euro korting op de totaalprijs als je kiest voor een Uitje of Dagje weg bij Steppi-E.
Na een actieve tocht is het tijd om even bij te komen in deze mooie theetuin bij Lekkerkerk. Je ontvangt hier 20% korting op een Plattelandslunch of Pannenkoeken.
Nieuwsgierig naar Maasvlakte 2? Meer weten over het baggeren op zee? Bij je bezoek aan FutureLand krijg je een gratis kop thee of koffie.
Heerlijk genieten na een wandeling op Landgoed Ockenburgh kan (tijdelijk) in de kas van de villa. Op vertoon van de Beschermerspas krijg je 5% korting.
In 1900 schreven Eli Heimans en Jac. P. Thijsse een aanstekelijk boekje voor natuurvrienden. Nu ruim een eeuw later verschijnt er een ode aan dit werk, met 40 favoriete wandelingen van natuurbeschermers. Voor 20 euro heb je het al in huis!
Midden in de Krimpenerwaard tussen het Loetbos en de N210 ligt dit gezellige familierestaurant. Op vertoon van de Beschermerspas ontvang je hier een tweede kop koffie/thee gratis.
Voor natuurliefhebbers is er een eigen collectieve zorgverzekering via De Friesland! Als je in het Groen & Fit Collectief stapt, bespaar je al snel 200 euro op je zorgpremie en steun je het Zuid-Hollands Landschap.
Martine Verhavert en Cor van Vliet drukken in deze gedichtenbundel hun verwondering uit over de natuur. Voor slechts 15 euro ontvang je de bundel thuis als je Beschermer bent.
Klein Ockenburgh is the place to be on the beach! De gezelligste plek aan het Haagse strand van Kijkduin. Op vertoon van de Beschermerspas krijg je 5% korting op al je drankjes.
Deze brasserie grenst aan de Oude Maas en ligt bij de gebieden Klein Profijt en de Carnisse en Rhoonse Grienden. Beschermers ontvangen hier 15% korting op al hun consumpties.
Betaalbaar lunchen, sfeervol borrelen of uitgebreid dineren kan in dit grand café allemaal. Speciaal aanbod voor Beschermers: 2 kopjes koffie/thee met appeltaart & slagroom voor 6 euro p.p.
Vele natuurliefhebbers hebben deze sfeervolle locatie aan de Tenellaplas al gevonden. Aanbod voor Beschermers: ‘Soep van de dag’ met mediterraans broodje, voor 10,95 euro.
Bij deze strandtent in Oostvoorne geniet je van een uitgebreide en betaalbare menukaart. Als Beschermer eet je hier een smakelijke pannenkoek voor 4 euro!
Een natuurlijke inrichting en een geweldig uitzicht. Wat wil je als bezoeker nog meer? Bij het bestellen van een lekkernij krijg je een gratis kopje thee of koffie.
Hoe worden bomen tegenwoordig gekweekt? En hoe ging dat vroeger? In dit museum kom je er alles over te weten. Beschermer krijgen bij hun bezoek een gratis kop koffie of thee.
Met deze opnames beleef je de natuur vanuit je luie stoel! Luister naar de zee, onweer, insecten, zoogdieren en talloze vogels uit de Amsterdamse Waterleidingduinen. Als Beschermer betaal je slechts 13,50 euro per CD.
Wil je meegenieten van de rijke natuur in de Zouweboezem? Dan mag je deze Streekparel DVD niet missen. Voor slechts 7 euro ontvang je 'm thuis als je via ons besteld!