Voordelen voor Beschermers

Als Beschermer van het Zuid-Hollands Landschap heb je een streepje voor bij onze partners en sponsoren. Neem je Beschermerspas mee en profiteer van kortingen dicht bij huis.

 

In verband met het corona-virus, kun je nu niet van alle Beschermervoordelen gebruik maken. Klik door om te zien of het voordeel nog aangeboden wordt.  

Met de films in het Omniversum waan je je in een andere wereld. Het scherm is wel 10x groter dan in een normale bioscoop. Als Beschermer betaal je voor een ticket geen € 12,50 maar slechts € 8,50! Deze aanbieding geldt van 2 maart t/m 5 april 2020.
Nieuwsgierig naar Maasvlakte 2? Meer weten over het baggeren op zee? Bij je bezoek aan FutureLand krijg je 25% korting op een bustour langs nieuw land.
Midden in de Krimpenerwaard tussen het Loetbos en de N210 ligt dit gezellige familierestaurant. Op vertoon van de Beschermerspas ontvang je de tweede consumptie gratis.
Bij deze strandtent in Oostvoorne geniet je van een uitgebreide en betaalbare menukaart. Als Beschermer krijg je de tweede appeltaart gratis.
Vanaf 1 januari 2020 kun je als Beschermer met 50% korting een dagkaart kopen voor een bezoek aan Solleveld en Kijfhoek & Bierlap. Dunea reguleert het aantal bezoekers in deze kwetsbare duingebieden om de rust te waarborgen.
Veertig jaar onderzoek in één boek. Omdat het Zuid-Hollands Landschap hoofdsponsor is van de zwarte stern en purperreiger, kun je dit nieuwe standaardwerk aanschaffen zonder verzendkosten!
Ook deze kerst geven we je graag weer een cadeautje. Boek nu een verblijf bij Buitenleven Vakanties met aankomst tot 31 januari 2020 en ontvang 150,- euro korting! Lees verder voor de actievoorwaarden.
In dit unieke boek word je op reis genomen langs de Nederlandse kust. Je leert van alles over planten en dieren, van de grootste grazers tot de kleinste paddenstoeltjes. Bestel het boek met 10 euro korting.
Midden in de kleurrijke Bollenstreek, vlak tegen de duinen aan, ligt het mooie plaatsje Hillegom waar Hotel Villa Flora zich bevindt. Als Beschermer krijg je hier een tweede kopje koffie of thee gratis.
De Bloemenjungle is een tuincentrum vol verse bloemen en (tuin)planten van de beste kwaliteit in Ridderkerk. De klant is koning en het is er gezellig, helemaal met een gratis kopje koffie/thee erbij!
De roodbonte koeien van familie Van Drunen grazen op natuurland van het Zuid-Hollands Landschap in Gouderak. De familie verkoopt heerlijke ambachtelijke producten, waar Beschermers met korting van kunnen smullen.
't Vogelhoff is een prachtig stuk natuur aan de rand van Leiden, waar je er echt even uit kunt zijn. Fotograaf Desiree Kersten heeft in dit nieuwe boek vastgelegd hoe mooi het gebied is geworden. Beschermers kunnen het boek met 5 euro korting bestellen.
Op vertoon van je Beschermerspas krijgt je als donateur van het Zuid-Hollands Landschap 10% korting op alle aankopen in de winkel van Antilope Outdoor in Alblasserdam.
Ben je met een groep (6 -15 personen) en wil je eens lekker toeren in de Krimpenerwaard? Als Beschermer profiteer je van 20 euro korting op de totaalprijs als je kiest voor een Uitje of Dagje weg bij Steppi-E.
Na een actieve tocht is het tijd om even bij te komen in deze mooie theetuin bij Lekkerkerk. Je ontvangt hier 20% korting op een Plattelandslunch of Pannenkoeken.
Heerlijk genieten na een wandeling op Landgoed Ockenburgh kan (tijdelijk) in de kas van de villa. Op vertoon van de Beschermerspas krijg je 5% korting.
In 1900 schreven Eli Heimans en Jac. P. Thijsse een aanstekelijk boekje voor natuurvrienden. Nu ruim een eeuw later verschijnt er een ode aan dit werk, met 40 favoriete wandelingen van natuurbeschermers. Voor 20 euro heb je het al in huis!
Klein Ockenburgh is the place to be on the beach! De gezelligste plek aan het Haagse strand van Kijkduin. Op vertoon van de Beschermerspas krijg je 5% korting op al je drankjes.
Deze brasserie grenst aan de Oude Maas en ligt bij de gebieden Klein Profijt en de Carnisse en Rhoonse Grienden. Beschermers ontvangen hier 15% korting op al hun consumpties.
Een natuurlijke inrichting en een geweldig uitzicht. Wat wil je als bezoeker nog meer? Bij het bestellen van een lekkernij krijg je een gratis kopje thee of koffie.
Hoe worden bomen tegenwoordig gekweekt? En hoe ging dat vroeger? In dit museum kom je er alles over te weten. Beschermer krijgen bij hun bezoek een gratis kop koffie of thee.
Met deze opnames beleef je de natuur vanuit je luie stoel! Luister naar de zee, onweer, insecten, zoogdieren en talloze vogels uit de Amsterdamse Waterleidingduinen. Als Beschermer betaal je slechts 13,50 euro per CD.
Wil je meegenieten van de rijke natuur in de Zouweboezem? Dan mag je deze Streekparel DVD niet missen. Voor slechts 7 euro ontvang je 'm thuis als je via ons besteld!