Voordelen voor Beschermers

Als Beschermer van het Zuid-Hollands Landschap heb je een streepje voor bij onze partners en sponsoren. Neem je Beschermerspas mee en profiteer van kortingen dicht bij huis.

Altijd al eens willen slapen in een bunker uit de Tweede Wereldoorlog? Dan moet je in Hoek van Holland zijn. Daar is een bunker omgebouwd tot vakantiewoning. Beschermers krijgen 10% korting op hun verblijf!
Nieuwsgierig naar Maasvlakte 2? Meer weten over het baggeren op zee? Bij je bezoek aan FutureLand krijg je 25% korting op een bustour langs nieuw land.
Midden in de Krimpenerwaard tussen het Loetbos en de N210 ligt dit gezellige familierestaurant. Op vertoon van de Beschermerspas ontvang je de tweede consumptie gratis.
Bij deze strandtent in Oostvoorne geniet je van een uitgebreide en betaalbare menukaart. Als Beschermer krijg je de tweede appeltaart gratis.
Vanaf 1 januari 2020 kun je als Beschermer met 50% korting een dagkaart kopen voor een bezoek aan Solleveld en Kijfhoek & Bierlap. Dunea reguleert het aantal bezoekers in deze kwetsbare duingebieden om de rust te waarborgen.
Veertig jaar onderzoek in één boek. Omdat het Zuid-Hollands Landschap hoofdsponsor is van de zwarte stern en purperreiger, kun je dit nieuwe standaardwerk aanschaffen zonder verzendkosten!
In dit unieke boek word je op reis genomen langs de Nederlandse kust. Je leert van alles over planten en dieren, van de grootste grazers tot de kleinste paddenstoeltjes. Bestel het boek met 10 euro korting.
De roodbonte koeien van familie Van Drunen grazen op natuurland van het Zuid-Hollands Landschap in Gouderak. De familie verkoopt heerlijke ambachtelijke producten, waar Beschermers met korting van kunnen smullen.
Op vertoon van je Beschermerspas krijgt je als donateur van het Zuid-Hollands Landschap 10% korting op alle aankopen in de winkel van Antilope Outdoor in Alblasserdam.
Ben je met een groep (6 -15 personen) en wil je eens lekker toeren in de Krimpenerwaard? Als Beschermer profiteer je van 20 euro korting op de totaalprijs als je kiest voor een Uitje of Dagje weg bij Steppi-E.
Na een actieve tocht is het tijd om even bij te komen in deze mooie theetuin bij Lekkerkerk. Je ontvangt hier 20% korting op een Plattelandslunch of Pannenkoeken.
Een natuurlijke inrichting en een geweldig uitzicht. Wat wil je als bezoeker nog meer? Bij het bestellen van een lekkernij krijg je een gratis kopje thee of koffie.
Hoe worden bomen tegenwoordig gekweekt? En hoe ging dat vroeger? In dit museum kom je er alles over te weten. Beschermer krijgen bij hun bezoek een gratis kop koffie of thee.