Gezocht: 568 Beschermers!

Ga jij de uitdaging met ons aan?

Natuurlijk dichtbij

Dit jaar hebben we 23 hectare grond aangekocht. Een mooi begin, maar om er natuur van te maken moet er veel gebeuren. Daarom zoeken we nieuwe donateurs om dit mogelijk te maken. Met 568 Beschermers erbij kunnen onze boswachters gelijk aan de slag. Help jij ook mee? Word voor 31 december Beschermer van het Zuid-Hollands Landschap en draag bij aan een groene en gezonde omgeving!

Op naar 568!

    Al 92 nieuwe Beschermers erbij 💚

Dit aantal nieuwe Beschermers dat we zoeken is geen willekeurig aantal. We rekenen het je graag voor:

In 2023 hebben we 23,65 hectare nieuwe grond verworven.
Het beheer van 1 hectare kost ons ± €1200 per jaar.
23,65 x 1200 = € 28.380

De meeste nieuwe Beschermers doneren ± € 50 per jaar.
28.380 / 50 = 568 (natuurlijk afgerond op hele personen)

Met 568 nieuwe Beschermers kunnen we onze jaarlijkse kosten dekken, zodat het prachtige natuurgebieden worden. En als het voor 31 december lukt, dan kunnen we gelijk van start in het nieuwe jaar!

 • Gezocht: 568 Beschermers

  Voor het eind van het jaar zoeken we 568 mensen die de Zuid-Hollandse natuur willen beschermen. Onze drukke provincie heeft meer natuur nodig. Ga jij de uitdaging met ons aan? Word dan vandaag nog Beschermer.

  Lees verder

  Lees verder
 • Natuurherstel nog steeds even noodzakelijk

  Gisteren heeft de kiezer gesproken waarmee een aardverschuiving in de Nederlandse politiek een feit is. Natuurherstel is vandaag en morgen even noodzakelijk als gisteren. Dertien groene organisaties roepen werk van maakt.

  Lees verder

  Lees verder
 • De mooiste boswandelingen

  Hoor je die bladeren knisperen onder je voeten en ruik je die heerlijke bosgeuren al? Met deze vernieuwde routes kom je vol energie weer thuis. Vraag ze gratis aan voor een prachtige herfstwandeling bij het…

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder