Kunstroute: Onder de Zeespiegel Hoek van Holland

Weekend 20/21 okt. 10-17.00 uur In het weekend van 20 en 21 oktober (tijdens de Week van het Water) organiseert Stichting Kunstplaats een kunstroute met als thema: 'Onder de zeespiegel'. De Keukenbunker in het Vinetaduin is één van de verrassende locaties... kom je langs?

Jaarlijks organiseert Stichting Kunstplaats een kunstroute in de regio Hoek van Holland. Dit jaar krijgen 31 kunstenaars de kans om op 19 verrassende locaties zijn of haar kunst te exposeren. De Keukenbunker in het Vinetaduin maakt onderdeel uit van de route en exposeert werken van: Jacqueline de Groot – Koppenol en Niki Fröhling

Route
De route strekt zich uit over een groot gebied in en om Hoek van Holland: van de Zeetoren door de duinen naar de Noorderpier. Via het Waterwegpark naar de Berghaven. Dan naar de vuurtoren en langs de Nieuwe Waterweg naar de Stormvloedkering. Vervolgens via de nieuwe fietsbrug over de Hoekse Lijn naar de Bonnenpolder. Door de polder via de Hilwoning weer terug naar Hoek van Holland. Het is een flinke tocht, maar er rijdt om het half uur een busje langs alle locaties waar men naar believen kan in- en uitstappen Bij De Saloon (locatie 13) is een insteekpunt voor bezoekers vanuit het Westland.


Klik hier voor meer informatie

Deelname aan de kunstroute is kosteloos en je kunt op elke punt van de route starten.

Praktische info

Fietsen

De route (16 km) kan het beste worden afgelegd op de fiets. Klik hier voor de route.

Lukt dat niet? Maak dan gebruik van de achtpersoonsbusjes. Deze rijden twee keer per uur langs alle locaties. Je kunt daar naar believen in- en uitstappen.

Vertrek busjes: Prins Hendrikstraat ter hoogte van de Lidl. Beide dagen van 10.00 tot 16.30 uur op de hele en halve uren.

Locatie

Strandweg 25, 3151 HV, Hoek van Holland

Ook interessant

zondag 20 oktober
Struinen door de herfst!
wandelen
Rockanje
zondag 27 oktober
Struinen door de herfst!
wandelen
Rockanje
zaterdag 9 november
Kindermiddag: Herfst expeditie
Leuk voor kinderen
Rockanje