Gratis zomerblad

Onze boswachters hebben speciaal voor jou de leukste zomertips verzameld in een prachtig blad. Omdat het Zuid-Hollands Landschap 90 jaar bestaat, delen we 90 tips om de natuur te beleven. Vraag ons blad nu gratis aan en maak er een zinderende zomer van! 👇

Stuur dat blad maar op!

Als Beschermer ontvang je het zomerblad vanzelf in je brievenbus, rond dinsdag 11 juni.

Stichting Het Zuid-Hollands Landschap legt je gegevens vast conform de AVG. Afmelden voor onze e-mails kan natuurlijk altijd. Bekijk hier ons privacy statement.

Over ons

Het Zuid-Hollands Landschap

Onze boswachters en vrijwilligers beschermen zo’n 4700 hectare natuur in heel de provincie. Van polder tot moeras en van duin tot bos. Ook houden we forten, bunkers en eendenkooien in stand.

Samen met 50.000 Beschermers, bedrijfsvrienden en donateurs streven we naar een groenere provincie. Dit jaar vieren we ons 90-jarig jubileum, maar ons werk is relevanter dan ooit. Vind je natuur belangrijk en wil je onze stichting steunen? Sluit je dan aan als Beschermer!

Word Beschermer

Ons blad komt naar je toe deze zomer

Een prachtige, kleurrijke uitgave van 16 pagina’s, speciaal voor natuurliefhebbers.

 • Je beleeft hoe mooi en veelzijdig onze provincie is.
 • Met maar liefst 90 tips van onze boswachters.
 • Gratis bezorgd in je brievenbus!
Vraag zomerblad nu aan

Boswachter Mirjam Zuid-Hollands Landschap

Met ons blad ga je een goede én een groene zomer tegemoet! Want wij laten je zien hoe mooi en veelzijdig de natuur is en wat er buiten allemaal te doen is. Ideaal voor het uitstippelen van je volgende uitstapje!

Boswachter Mirjam Zuid-Hollands Landschap

 • De Diefdijk volop in de schijnwerpers

  Wat een prachtige uitzending heeft Vroege Vogels gemaakt over de Diefdijk! Een gebied dat het Zuid-Hollands Landschap in beheer heeft. Projectleider Maarten Breedveld en boswachter René Garskamp gingen samen met Menno Bentveld op pad door…

  Lees verder

  Lees verder
 • Zomerblad

  Onze boswachters hebben speciaal voor jou de leukste zomertips verzameld. Omdat we 90 jaar bestaan, delen we 90 tips om de natuur te beleven. Vraag ons blad nu gratis aan en maak er een zinderende…

  Lees verder

  Lees verder
 • Red de vlinder

  Het gaat heel slecht met vlinders in Zuid-Holland! En dat heeft ernstige gevolgen. Gelukkig kunnen we de vlinder helpen door meer kruidenrijk grasland te ontwikkelen.

  Lees verder

  Lees verder
 • Vacatures

  Interesse in een baan of vrijwilligersfunctie bij het Zuid-Hollands Landschap? Bekijk hieronder hoe jij kunt helpen om de natuur te beschermen. Kies uit betaalde banen, binnenklussen of buitenklussen.

  Lees verder

  Lees verder