Beleef het fort!

zaterdag 23 september 11:00 - 15:00 uur Ken je Fort Noorddijk en alle verhalen? Kom erachter tijdens een speurtocht en ontdek meer over de "bewoners" van het Fort. Er zijn allerlei leuke activiteiten, een perfect uitje voor het hele gezin. Stalen zenuwen? Tokkel dan vanaf het hoogste punt van het fort. Het kan allemaal op deze dag!

Praktische info

Locatie

Noorddijk, 3222 LG, Hellevoetsluis

Het Zuid-Hollands Landschap organiseert samen met Erfgoedhuis Zuid-Holland "Beleef het Fort!" op zaterdag 23 september.

Ben jij erbij?

Kom op de fiets en beleef Fort Noorddijk op vele manieren. Bij de entree zie je op een plattegrond alle leuke plekjes van het fort! Beleef de geschiedenis van het fort. De schapen lopen in het rond en met een telescoop spot je de vogels vanaf het fort. Speur mee naar langs de diverse plekjes en zoek de cijfers!

Voor stoere jongens en meiden!

Tokkel van een waanzinnige tokkelbaan vanaf het hoogste punt van het fort over het water naar beneden. Klim en klauter over het low rope parcours of ga de uitdaging aan met vrienden wie het beste kan handboogschieten. Wie heeft de meeste punten?

In het fort maak je kennis met een aantal kunstenaars die hun werk tentoonstellen. Spreek ook een van onze boswachters aan die alles vertelt over de vleermuizen die hier wonen.

Speurtocht

Beleef het fort! Zoek de letters tijdens je speurtocht langs de verschillende kramen, activiteiten en maak het woord. Lever dit in bij de theetuin en dan krijg je een verrassing!

Toegang is € 2,- per kind (voor de activiteiten)

Praktische info

Parkeren

Voetbalvereniging Nieuwenhoorn
Tip: Kom op de fiets!

Horeca in de buurt

Theetuin de Bonte Kip op locatie met lekkernijen

Leuk voor kids
Fietsen
Vogels kijken
Laarzen komen van pas

Bij nat weer

Ook interessant

Avontuurlijk
Rhoon
Leuk voor kinderen
Oostvoorne
Leuk voor kinderen
Oostvoorne