Wandel mee naar Sophiapolder Alblasserdam

28 september 2019 Antilope Outdoor organiseert een mooie wandeling naar en over de Sophiapolder, in samenwerking met het Zuid-Hollands Landschap. U vaart een klein stukje mee met onze vrijwillige schippers om op het eiland te komen. Dankzij de rust op Sophiapolder is het gebied erg in trek bij allerlei vogels. Ook planten en kruiden maken dankbaar gebruik van deze rust en kleuren de kaden van het eiland. Benieuwd wat er allemaal groeit en er te zien valt? Wandel mee met onze boswachter!

Praktische info

Locatie

Cortenge 9, Alblasserdam

U kunt op drie verschillende tijden meewandelen:

  • 08.30 uur
  • 11.30 uur
  • 14.00 uur

Het startpunt is de winkel van Antilope Outdoor in Alblasserdam. Hier kunt u ook advies krijgen over de juiste wandelschoen voor u en vragen stellen aan een podotherapeut. De wandeling is 12 kilometer lang en we verwachten daar ongeveer 3 uur over te doen. Deze wandeling is ook geschikt voor de minder ervaren wandelaar. Laarzen of waterdichte schoenen komen van pas als het regenachtig weer is (geweest).

Doet u ook mee?

Deelname kost 5 euro per persoon. Aanmelden kan via de site van het wandelcentrum. Zowel voor aanvang als bij terugkomst staat er een drankje met iets lekkers voor u klaar.
Meld u hier aan

Praktische info

Start en parkeren

De start is bij de winkel van Antilope Outdoor, Cortenge 9 in Alblasserdam. Parkeren kan gratis in de omgeving van de winkel.

Honden mogen niet mee

Honden zijn helaas niet welkom.

Vogels kijken

Locatie

Cortenge 9, Alblasserdam

Ook interessant

Cultuurhistorie
Rhoon
zondag 25 oktober
Stilte wandeling op de Zaag
Wandelen
Krimpen aan de Lek
Avondactiviteit
Lekkerkerk