Kindermiddag: Strand, zee en zoveel meer!

zaterdag 18 mei 13:30 - 15:30 uur Op het strand liggen de schatten voor het oprapen. Soms letterlijk langs de vloedlijn, soms verborgen onder de schuimkoppen van de zee. Benieuwd naar de schatten? Meld je dan aan!

Praktische info

Locatie

Strandweg 1, 3233 CW, Oostvoorne

Kosten

  Normaal Beschermer
Kinderen € 4,00 € 4,00

Inschrijving gesloten

Op het strand kun je eindeloos veel ontdekken. Wist je bijvoorbeeld dat er in de Noordzee haaien zwemmen? En dat je hun lege eieren op het strand kunt vinden? Dit en nog veel meer leer je tijdens deze kindermiddag op het strand. Hoe leven de dieren die ooit in de aangespoelde schelpen woonden? En welke zeezoogdieren leven er nu eigenlijk voor de kust van Oostvoorne?

Ben je tussen de 6 en 12 jaar en nieuwsgierig naar de antwoorden op deze en andere vragen over de zee? Meld je dan aan! Met een beetje geluk zien we misschien nog wel zeehonden.......

Deze middag wordt georganiseerd door het Zuid-Hollands Landschap i.s.m. het IVN, afdeling Voorne Putten Rozenburg en Stichting Strand in Zicht. 

Praktische info

Parkeren

We starten en eindigen op het parkeerterrein aan het einde van de Strandweg te Oostvoorne, bij Restaurant Aan Zee (Strandweg 1, 3233 CW Oostvoorne)

Horeca in de buurt

Restaurant Aan Zee Oostvoorne

Wandelen
Leuk voor kids

Deze middag is speciaal voor kinderen van 6 t/m 12 jaar!

Laarzen komen van pas

We gaan lekker naar buiten dus trek laarzen of waterdichte schoenen aan!

Locatie

Strandweg 1, 3233 CW, Oostvoorne

Ook interessant

zaterdag 14 december
Kindermiddag braakballen pluizen
Leuk voor kinderen
Rockanje
zaterdag 15 februari
Kindermiddag braakballen pluizen
Leuk voor kinderen
Rockanje
Leuk voor kinderen
Oostvoorne